Hayırlı olsun. Yeni aracının motoru cummins mi yoksa Ecotorq muC-344, 2024 model sıfır kilometre Otokar Kent LF almış. Hayırlı olsun.
Bir önceki aracı 2015 model Deutz motorlu Otokar Kent 290LF idi.
Hayırlı olsun. Yeni aracının motoru cummins mi yoksa Ecotorq muC-344, 2024 model sıfır kilometre Otokar Kent LF almış. Hayırlı olsun.
Bir önceki aracı 2015 model Deutz motorlu Otokar Kent 290LF idi.
Otokar'ın solo araçlarında Ecotorq opsiyonu yok. Sadece test amaçlı olarak 4 adet araç üretilip ESHOT'ta çalıştırıldı ve ardından İZTAŞIT'a satıldı. İZTAŞIT'taki araçlar da en son bir galeride satılık olarak bekliyordu, anca o araçlar alınırsa Ecotorq ihtimalinden bahsedebiliriz.Hayırlı olsun. Yeni aracının motoru cummins mi yoksa Ecotorq mu
Konumuzla ne alâkası var ?Otokar'ın solo araçlarında Ecotorq opsiyonu yok. Sadece test amaçlı olarak 4 adet araç üretilip ESHOT'ta çalıştırıldı ve ardından İZTAŞIT'a satıldı. İZTAŞIT'taki araçlar da en son bir galeride satılık olarak bekliyordu, anca o araçlar alınırsa Ecotorq ihtimalinden bahsedebiliriz.Hayırlı olsun. Yeni aracının motoru cummins mi yoksa Ecotorq mu
O araç 2016 modeldir.Siteye yazıldı mi bilmiyorum ama C-013 2017 model Mercedes-Benz yeni Conecto olan aracını 34 MGV 999 plakalı ikinci el uzay kasa Güleryüz Cobra GD-272 LF ile değiştirmiştir.
Bir TCV daha eksildiC-1760 2017 model Mercedes-Benz Conecto ile aracını değiştirmiştir.
Eski Aracı : TCV Karat L (2012)
Plaka : 34 MHM 660
Keşke olsa, hem güçlü hem de yerli motor.Otokar'ın solo araçlarında Ecotorq opsiyonu yok. Sadece test amaçlı olarak 4 adet araç üretilip ESHOT'ta çalıştırıldı ve ardından İZTAŞIT'a satıldı. İZTAŞIT'taki araçlar da en son bir galeride satılık olarak bekliyordu, anca o araçlar alınırsa Ecotorq ihtimalinden bahsedebiliriz.
2.el 2020 model uzay kasa Güleryüz Cobra GD-272 LF almıştır.C-478 aracını değiştirmiş. Plakası 34 MEE 360, yeni aracı nedir bilmiyorum.
En son A-241 BMC Procity TR almıştı. Bir tek onu hatırladım.A-240 34 MHC 033 2024 model Güleryüz Cobra ile aracını yenilemiş. Bugün onla seyahat ettim. Yalnız A-5 bölgesi'de araç yenileyebiliyormuş 40 yılda bir görünen olay.
Aktif çalışan 1 adet TCV var o da A-1722 ve C-1762 kodlu MAN CNG.Bir TCV daha eksildi![]()
"290LF." yazdın bu araç 2.EL.B-1515 Temsa Avuene LF, Otokar Kent 290 LF ile değiştirmiştir. Hayırlı olsun
Merhaba.B-160, 2021 model Güleryüz Cobra olan aracını 2024 model Güleryüz Cobra ile değiştirmiştir.
Diğer uzay kasa Cobra'lardan farklı olan özelliği 4 tane basamaksız yolcu koltuğu olmasıdır. Yani sol ön davlumbazın ordaki ters olarak konumlanan 2 adet yolcu koltuğu aşağıya konumlanmış. Onun karşısına 2 tane basamaksız yolcu koltuğu konulmuş.
İç tasarım aynı sadece dediğim gibi 4 tane basamaksız koltuk var. Aracın videosu da var. Ancak link koyamıyorum.Merhaba.Yani iç tasarımını yenilemişler mi?
![]()
Bir teneke daha gitti çok şükür bu araç 0 KM. 'mi 2.EL mi ?C-510 temsa avenue aracını bmc procity tr ile yenilemiş az önce 14es hattında gördüm hayırlı olsun
Bu C-409'un Cobra'sı Mercedes motorlu mu? Mercedes motorlu Cobraların egzozu ortada olur genelde.Sevgili arkadaşlar gözümden ameliyat olduğum için siteye 10 gün ara vermek zorunda kaldım hepinizden sonsuz özür dilerim.C.409 filo numaralı "2.EL GÜLERYÜZ COBRA GD 272 LF C.1522 ve 1936 filo numaralı "0 KM. OTOKAR KENT LF EURO 6." marka model otobüsler bizlerle.
Ekli dosyayı görüntüle 57793Ekli dosyayı görüntüle 57794Ekli dosyayı görüntüle 57795Ekli dosyayı görüntüle 57796Ekli dosyayı görüntüle 57797Ekli dosyayı görüntüle 57798
Vallaha bilmiyorum.Bu C-409'un Cobra'sı Mercedes motorlu mu? Mercedes motorlu Cobraların egzozu ortada olur genelde.
Ya Ankara çıkması ya da B-070'in eski aracı olabilir.
C.510 filo numaralı yeni kasa 2018 model "2.EL BMC PROCITY TR EURO 6." marka model otobüs bizlerle.C-510 temsa avenue aracını bmc procity tr ile yenilemiş az önce 14es hattında gördüm hayırlı olsun
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.