1/3
İST Özel taşımacılık'ın B bölgesinde hatları varmıydı ya 63/27SE/41ST biliyordum zatende bunun dışındaB bölgesinde de bayağı İst. Özel Taşımacılık var
İST Özel taşımacılık'ın B bölgesinde hatları varmıydı ya 63/27SE/41ST biliyordum zatende bunun dışındaB bölgesinde de bayağı İst. Özel Taşımacılık var
A'dan cıkmak istiyor şöforler neden acaba merak ettimA-1652, yakın zamanda 142 bölgesine veda edecektir. Büyük ihtimalle o da TM10 veya 40B bölgesine geçecek.
142 bölgesi sıkıcı gerci değiştirmek istemesi anormal değil gibi birde kooperatif parasını vermiyordur adamınBen de bilmiyorum. Operatörü Elit olmuş. Aynı durum A-1649'da da olmuştu. Sonra bölgeden gitti. Bunun da gideceğini düşünüyorum.
Bu firma coskun petrolün büyük ortak olduğu şirkettirB-1819 İST HALK OTOBÜS'ten ELİT KARAYOLU YOLCU TAŞIMA olmuştur
Ekli dosyayı görüntüle 113102 Ekli dosyayı görüntüle 113101
Coşkun petrol aktif olarak halen kooperatifte yer almakta, elit şirketinin büyük ortağı olarak halen devam etmekteElit Karayolu Yolcu Taşıma'nın ortak şirketleri:
Vizyon Ulaşım
Coşkunlar Toplu Taşıma
Savaş Petrol(Şu Anda Bağımsız ve ÖTİS Sistemine Dahil Değil)
Öztaş Ulaşım
İst. Özel Taşımacılık ortak şirketleri:
Yaptaş A.Ş.
Kentiçi İst.Katlı ÖHO.
İst. Halk Otobüs'ün Ortak Şirketleri:
Özturanlar Petrol
Haner Yapı Ulaşım
Benim bildiklerim bunlar.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.