İstanbul Özel Halk Otobüsleri (ÖHO) - Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yui
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A-1520 değişiyor mu?

Atatürk Mahallesinde ve sinyali kesilmiş. Araç değişecek gibi duruyor sanki

Ekran görüntüsü 2026-04-04 180447.webp

C-374 0KM makyajlı kasa otokar kent lf hayırlı olsun kazasız belasız inşallah🙏🧿
Eski aracı: 24 otokar
Böylelikle C-5 bölgesinin ilk 2026 model Otokar'ı gelmiş oldu.

Eski aracına bu hafta binmiştim. Bakalım eski aracı nereye gidecek?

C-374 0KM makyajlı kasa otokar kent lf hayırlı olsun kazasız belasız inşallah🙏🧿
Eski aracı: 24 otokar
Geçenlerde kartaldaydım şu anki mevcut aracına bindim şoförüde bana yeni kasa 2026 model KENT LF alacağını söylemişti tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun dilerim.🤝🤝🤝😀😀😀😮😮😮👏👏👏🔥🔥🔥🦁🦁🦁🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧊🧊🧊🧿🧿🧿★★★

A-159 a binme fırsatını yakaladım aracın sesi değişmiş gibi geldi koltukların bulunduşu bölgede yürme alanı biraz dar gibi geldi onun dışında güzel bir araç yapmış otokar birde keresteciler sitesi yolunda bir kaç kişi aracın resimlerin çektiler çok garip bir andı

Bizdik onlar 😂😂
Ben sarı özel halk otobüsleri

Hayır kasa ve kokpit yeni kasa man lions city nin
Otokarla manin uzaktan yakından alakası yok, ne üretim, ne parça açısından, otokar ve karsan kasa üreticileri aynı zamanda mercedes dahil olmak üzere farklı firmalarada üretim yapıyorlar. Bu araçta bulunan kasa da kendi üretimi, kokpit ve farlar sultan ile ortak üretim lütfen yanlış bilgi vermeyelim

Otokarla manin uzaktan yakından alakası yok, ne üretim, ne parça açısından, otokar ve karsan kasa üreticileri aynı zamanda mercedes dahil olmak üzere farklı firmalarada üretim yapıyorlar. Bu araçta bulunan kasa da kendi üretimi, kokpit ve farlar sultan ile ortak üretim lütfen yanlış bilgi vermeyelim
Yine dokuz bilmiş gibi konuşuyorsun kokpit ve kasa manın nereden bakarsanız bakın her konuda benle inatlaşıyorsun ve günün sonunda sen haksız çıkıp komik duruma düşüyorsun

Geri
Üst Alt