Böylelikle C-5 bölgesinin ilk 2026 model Otokar'ı gelmiş oldu.C-374 0KM makyajlı kasa otokar kent lf hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
Eski aracı: 24 otokar
Geçenlerde kartaldaydım şu anki mevcut aracına bindim şoförüde bana yeni kasa 2026 model KENT LF alacağını söylemişti tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun dilerim.C-374 0KM makyajlı kasa otokar kent lf hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
Eski aracı: 24 otokar
Otokar kendi kasası ve üretimi, kokpit,farlar sultanYeni otokarda sizinde dikkatinizi çekti mi bilmiyorum Man kasasının üzerine yapmışlar kokpitte aynı man
Özellikle arkadan bakınca MAN havası veriyorYeni otokarda sizinde dikkatinizi çekti mi bilmiyorum Man kasasının üzerine yapmışlar kokpitte aynı man
İkinci kapı MAN otobüslerinde de biraz geride sanki . Bu açıdan da benzeşiyorlar.Yeni otokarda sizinde dikkatinizi çekti mi bilmiyorum Man kasasının üzerine yapmışlar kokpitte aynı man
403 jant kapakları takılmışEkli dosyayı görüntüle 131788Ekli dosyayı görüntüle 131789
Böylelikle C-5 bölgesinin ilk 2026 model Otokar'ı gelmiş oldu.
Eski aracına bu hafta binmiştim. Bakalım eski aracı nereye gidecek?
A-159 a binme fırsatını yakaladım aracın sesi değişmiş gibi geldi koltukların bulunduşu bölgede yürme alanı biraz dar gibi geldi onun dışında güzel bir araç yapmış otokar birde keresteciler sitesi yolunda bir kaç kişi aracın resimlerin çektiler çok garip bir andı
Hayırlı olsun, çift kata dönecektir, bölge başkanı,kendi bölgesine bir araç daha ekledi.D-164 hakkında uygar abimden detaylı bilgi aldım. Yarın E-57 hattında çalışmaya başlıyor. İlk servisi sabah saat 08:00
Hayırlı olsun, çift kata dönecektir, bölge başkanı,kendi bölgesine bir araç daha ekledi.
Hayır kasa ve kokpit yeni kasa man lions city ninOtokar kendi kasası ve üretimi, kokpit,farlar sultan
Otokarla manin uzaktan yakından alakası yok, ne üretim, ne parça açısından, otokar ve karsan kasa üreticileri aynı zamanda mercedes dahil olmak üzere farklı firmalarada üretim yapıyorlar. Bu araçta bulunan kasa da kendi üretimi, kokpit ve farlar sultan ile ortak üretim lütfen yanlış bilgi vermeyelimHayır kasa ve kokpit yeni kasa man lions city nin
Uygar beyi sever sayarız, o olmasa bölgede araç kalmaz, hatta çift katlı biterAynen öyle. D-5 bölgesinde çalışacak
Yine dokuz bilmiş gibi konuşuyorsun kokpit ve kasa manın nereden bakarsanız bakın her konuda benle inatlaşıyorsun ve günün sonunda sen haksız çıkıp komik duruma düşüyorsunOtokarla manin uzaktan yakından alakası yok, ne üretim, ne parça açısından, otokar ve karsan kasa üreticileri aynı zamanda mercedes dahil olmak üzere farklı firmalarada üretim yapıyorlar. Bu araçta bulunan kasa da kendi üretimi, kokpit ve farlar sultan ile ortak üretim lütfen yanlış bilgi vermeyelim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.