İstanbul İETT Hat Sohbetleri

Screenshot_2025-11-27-18-35-21-232_com.iett.otobusumnerede-edit.webp

Aynı durumu geçen aylarda Yayla Mahallesinde gördüm. 50G Göktürk - Taksim tabelalı otobüs sabahın ilk ışıklarında 36V'nin ilk seferi için durağa gidiyordu.
Yunus Emre deparlı araçla Yayla Mahallesine dönerken , Araba Konağı durağında yanımızdan hızla 38Z kodlu bir Otokar geçti . Yaylaya girdi . Hangi aracın yerine geldi o gün bilemiyorum . ( Gün : Muhtemelen geçen hafta Salı , Çarşamba . Saat : 19:30 civarı )

Bizim hatta çok oluyor böyle şeyler . Biri gidiyor , biri geliyor . Geçen senede milyon tane 36TC sayıyordum sabah sabah . Durakta okula gitmeyi beklerken ..

Görende sanarki 36TC’de bizim buraya çalışan depar açılmış 😀 Şaşırmam bu arada böyle bir şey olsa . 36TC’de 500 tane depar var 😁

( Bunu buraya yazmasaydım iyiydi . @Rick Grimes aktif olursan bu mesajı hat sohbetleri başlığına taşır mısın ? )

Sultangazi Garajına geçtiğinden beri , 1675 kodlu deparda çalışan araç ; 36V olarak değil de AVR2 olarak gözüküyor . Gidişte ( ya da onlara göre dönüşte ) böyle bir şey yok . Normal 36V olarak gözüküyor . Fakat geri gelişte bu şekilde :
IMG_0954.jpeg

2021- 2022 zamanlarındaki gibi aynı 😀 İlginç

Şehzadebaşı durağından sonra araç komple kayboluyor .Mükemmel uygulama 🥹

Sultangazi Garajına geçtiğinden beri , 1675 kodlu deparda çalışan araç ; 36V olarak değil de AVR2 olarak gözüküyor . Gidişte ( ya da onlara göre dönüşte ) böyle bir şey yok . Normal 36V olarak gözüküyor . Fakat geri gelişte bu şekilde : Ekli dosyayı görüntüle 94333
2021- 2022 zamanlarındaki gibi aynı 😀 İlginç

Şehzadebaşı durağından sonra araç komple kayboluyor .Mükemmel uygulama 🥹
Sabah tek servis 36V attıktan sonra Vezneciler - Adliye servisi yapıyor. Dinlenmeye geçiyor ve akşam da tam tersini yapıyor.

Bu iki sefer saatinde bir hata olduğunu düşünüyorum.

17:15 ve 17:30 arasına 17:20'yi kaynaştırmışlar. Aynı şekilde 21:15 ve 21:30 arasına 21:20'yi kaynaştırmışlar.

Bu aralıklarda 146 bir anda 15'dk'da birden bir anda 5dk'da bir oluyor sonra 10dk'da bir sonra tekrardan 15dk'da bire geri dönüyor.

1000008434.jpg

Cevatpaşa yönü Kadife durağında bir tek 32M duruyor.Oysa ki bir sürü hat geçiyor önünden farklı farklı.Yoldan kaynaklı falan da değil normal düz.Bu durumu anlayamadım.Ama karşıdaki Kadife durağından geçenlerin hepsi duruyor.

@Semih belki bilir bunu da.

Geri
Üst Alt