İstanbul İETT Hat Sohbetleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yui
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben İETT’nin yerinde olsam DB gibi her uzunlukta otobüsü filomda bulundururum. DB’de Sprinter minibüs bile var.
Bence Olması gereken bu. dolmuş mikrobüs gibi araçları belki çok bulundurmaz minibüs dönüşümüyle alırdım ama.

Küçük araçlarla köy hatlarından az işleyenleri mikrotransit olarak işletebilirdi.

Ben İETT’nin yerinde olsam DB gibi her uzunlukta otobüsü filomda bulundururum. DB’de Sprinter minibüs bile var ve zaman zaman çok işlevsel oluyorlar.
Alman ulaşım şirketi, Avrupa da ulaşım özel şirketler tarafından yönetildiği için anlık olarak işlemler yapılabilir ülkemizde işletmelerin hepsi kamu kurumu anlık kararlar çok zor alındığı için çok zor

Alman ulaşım şirketi, Avrupa da ulaşım özel şirketler tarafından yönetildiği için anlık olarak işlemler yapılabilir ülkemizde işletmelerin hepsi kamu kurumu anlık kararlar çok zor alındığı için çok zor
Hem öyle hem de araç fiyatlarının uygunluğu da bir etken olabilir
[automerge]1770392726[/automerge]
Ana hatlarda jestin neden bulunmaması gerektiğini Bursa’ya giderek anlayabilirsiniz. Jest mikrotransit aracı olarak köyleri metro istasyonlarına aktarma merkezlerine bağlayan bir şey olmalı
Hocam zaten adalardakilerin menzili çok düşük. Tamamen adalara özel üretim gibi duruyorlar. Anayollarda arkasına jeneratör takarak sefer atması lazım.

IMG_7534.webp

İnsanlarla dalga geçmek bu kadar kolay olmamalı.

Geri
Üst Alt