Otokarlarda duyması daha da güzeldi33, 33M ve 98G' nin hat anonsunu seviyorum.
Harfleri olduğu gibi okuyor. 50K’nin Zakirbağ Sokak anonsunu dinlemenizi tavsiye ederim. Araç farketmeksizin “ZakkirBE Sokak” diyor.Otokarlarda duyması daha da güzeldiArtık bu araçlarda sadece 33ES ve 33Y anonsunu duymak mümkün. 33TE'ninkini hiç duymadım.
En komiği ise 97GE'nin bence, kadın sanki "doksanyedi gede" diyormuş gibi.
147’nin güzergahı normalde de sorunlu, pazar günü sefer saatleri sorunlu, kaza veya çalışmada ayrı sorunlu. 50 metre yerde çalışma varsa hat 5 km çapında yolcu alıp indirmiyor. Sağda solda benden başka da şikayet eden, yazan çizen görmedim. Halk mutlu, üzerine yorum yapmaya gerek yok.Ekli dosyayı görüntüle 93289
Ekli dosyayı görüntüle 93290
İnanın bana şu an böyle olması şahsımı neredeyse zerre etkilemiyor. 147 ile veya bölgeden geçen başka hatlarla işim yok bugün. Ama zaten aslolan kendini değil başkalarını da düşünebilmektir. Empatidir. Ne bekleniyor güzergah değişimi için? İki tane uyduruk duyuruyla yönetim olmaz! Yazık insanlara. Kim bilir kaç saattir otobüs bekliyorlar. Daha ağır yazarım da ne bana yakışır ne siteye.
147 yeni bir rekor mu kırdı?Ekli dosyayı görüntüle 93319
55 dk bekleyen var mıdır ki? Bir de 7 saate yakın sefer şaka olmalı! Yürüyerek bile daha kısa. (Küfür buradaydı.)
Ekli dosyayı görüntüle 93320
İETT’nin sitesindeki bilgiye göre 147’nin sefer süresi 69 dakika. Asıl bir gün bu sefer süresiyle yolculuğunu tamamladığında kayda değer bir gelişme olacak.147 yeni bir rekor mu kırdı?
İş gidiş-çıkış saatleri dışında çoğu hattın sefer süresi sitedekiyle örtüşüyor. 147’nin sadece durak sayısı bile 72. Yani araç trafiksiz ve yolcusuz senaryoda bile o güzergahta 69 dakikada seferi tamamlayamazSitede hatların sefer süresi, trafiğin neredeyse hiç olmadığı saatlere göre yazılıyor oldu bitti. O yüzden 147’nin de 69 dk sürmesi, hatta bundan daha kısa sürmesi gayet normal özellikle son seferlerde. Pratikte rastlanan bir durum.
Ben yıllar önce de takip ediyordum. Sabah çok erken veya gece son seferde 1 saatte bitirdikleri oluyor.İş gidiş-çıkış saatleri dışında çoğu hattın sefer süresi sitedekiyle örtüşüyor. 147’nin sadece durak sayısı bile 72. Yani araç trafiksiz ve yolcusuz senaryoda bile o güzergahta 69 dakikada seferi tamamlayamaz![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.