İran - İsrail Savaşı

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Trump kara kuvvetlerinden sorumlu Biden döneminde atanan;
general randy O. George'u emekli etti dün...

Muhtemelen kara operasyonuna karşı olduğu için atıldı...

Ama salak trump kara operasyonuna girerse abd'nin çöküşü olucak
Askerlerinin çoğu ölür, kuş gibi avlarlar.

Türkiye ve İran'a karadan girecek ülke yok. Belki Çin girer.

İsrail'e karadan girersin, Hollanda'ya İsviçre'ye girersin. Halkı korkak. İran'da nereye giriyorsun ? Halkı seni tarumar eder.
 
Askerlerinin çoğu ölür, kuş gibi avlarlar.

Türkiye ve İran'a karadan girecek ülke yok. Belki Çin girer.

İsrail'e karadan girersin, Hollanda'ya İsviçre'ye girersin. Halkı korkak. İran'da nereye giriyorsun ? Halkı seni tarumar eder.
Halktan ziyade İran'ın yarısı dağlardan oluşuyor bu yüzden giremez...

He bi de 100 milyon nüfusu var İran'ın..
Herkese 1 keleş verseler savaş bitmez zaten😅

Abd savaşı kaybetti bu arada ama Trump kabul etmek istemiyor, uzatıyor😑
 
“PETROLÜ ALIR, BÜYÜK SERVET KAZANIRIZ”

Trump paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Biraz daha zamanımız olsaydı, HÜRMÜZ BOĞAZI’nı kolayca AÇABİLİR, PETROLÜ ALABİLİR ve BÜYÜK BİR SERVET KAZANABİLİRİZ — dünya için adeta bir ‘PETROL FIŞKIRMASI’ olur.”
 
İran Yarı resmi Fars Haber Ajansı, Tahran yönetiminin ABD'den gelen 48 saatlik ateşkes teklifini reddettiğini duyurdu.

İran tarafından düşürülen ABD'ye ait F-15 savaş uçağının ardından Hürmüz Boğazı'nda ikinci bir ABD savaş uçağı düşürüldü. Öte yandan düşürülen uçağın pilotunu bulmak için bölgede bulunan bir ABD helikopterinin de vurulduğu bildirildi.
 
Geri
Üst Alt