İran - İsrail Savaşı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
HÜRMÜZ AÇIKLAMASI

Bakan Arakçi, Hürmüz Boğazı'nın geçişlere açık olduğunu; sadece saldıran taraflar ve onların müttefiklerine kapalı olduğunu söyledi. Arakçi, "Aslına bakarsanız, Hürmüz Boğazı şu an itibarıyla geçişlere açıktır. Boğaz, yalnızca düşmanlarımıza, yani bize saldıran taraflar ve müttefiklerine ait tankerlerle gemilerin geçişine kapatılmıştır" şeklinde konuştu.

netenyahu hani ölmüştü
Ben yazmadım. Öldüğünü sanmıyorum

"Times of Israel" haber sitesine konuşan bir İsrailli yetkili, Netanyahu'nun, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’den telefon görüşmesi talebinde bulunduğunu söyledi. Söz konusu yetkili, talep edilen görüşmenin içeriğine ilişkin detay vermekten kaçındı.

Konu sahibi
Konu sahibi
Savaşlar artık teknoloji ile oluyor , eskisi gibi sadece kara harekatıyla olmaz zaten
ABD'ye ait 5 Tanker Uçak Suudi Arabistanda Vuruldu.

Amerika Asker Gönderiyorsa Rus , Kuzey Kore ve Çin'de Asker göndermeye hakları vardır.

bu süper 4'Lü amerikanın içinden geçerdi girselerdi.

İran savaşı ne zaman bitecek? ABD'den son dakika açıklaması

ABD Enerji Bakanı Chris Wright, İran’a yönelik saldırılar hakkında, "Bu çatışmanın önümüzdeki birkaç hafta içinde kesinlikle sona ereceğini düşünüyorum, belki de daha erken" dedi.

'ÇATIŞMA ÖNÜMÜZDEKİ BİRKAÇ HAFTA İÇİNDE SONA ERECEK'
Wright, "Bu çatışmanın önümüzdeki birkaç hafta içinde kesinlikle sona ereceğini düşünüyorum, belki de daha erken. Ancak çatışma önümüzdeki birkaç hafta içinde sona erecek ve ardından enerji arzında bir toparlanma ve fiyatlarda bir düşüş göreceğiz" dedi.

KAYNAK : İHA

Saçmalık son buldu

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260315_200046_Instagram.webp
    Screenshot_20260315_200046_Instagram.webp
    66.6 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_20260315_200037_Instagram.webp
    Screenshot_20260315_200037_Instagram.webp
    86.2 KB · Görüntüleme: 6
Geri
Üst Alt