İran - İsrail Savaşı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bağlanma yok. Misliyle karşılık verilecek.

Savaşı bitirse bitirse Erdoğan bitirir veya İran pes eder.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pezeşkiyan ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesinde, İran’ın Türkiye’ye yönelik füze saldırısı düzenlediği yönündeki iddiaların ortadan kaldırılması için iki ülkenin ortak bir inceleme ekibi kurabileceğini belirtti.

Savaş yakın zamanda bitecek gibi duruyor.👍🏻

En fazla Yeni rejim lideri vurulur yerine daha ılımlı biri gelir;

anlaşmalar yapılır, olay çözülür diye düşünüyorum
🙏
Trump'tan savaş açıklaması! 'Büyük oranda bitti'
ABD Başkanı Donald Trump, İran'la savaştaki hedeflerine büyük ölçüde ulaştıklarını söyleyerek "Savaşın büyük ölçüde tamamlandığını düşünüyorum. Donanmaları yok, iletişim araçları yok, hava kuvvetleri yok." dedi.

Konu sahibi
Bağlanma yok. Misliyle karşılık verilecek.

Savaşı bitirse bitirse Erdoğan bitirir veya İran pes eder.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pezeşkiyan ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesinde, İran’ın Türkiye’ye yönelik füze saldırısı düzenlediği yönündeki iddiaların ortadan kaldırılması için iki ülkenin ortak bir inceleme ekibi kurabileceğini belirtti.

Trump'tan savaş açıklaması! 'Büyük oranda bitti'
ABD Başkanı Donald Trump, İran'la savaştaki hedeflerine büyük ölçüde ulaştıklarını söyleyerek "Savaşın büyük ölçüde tamamlandığını düşünüyorum. Donanmaları yok, iletişim araçları yok, hava kuvvetleri yok." dedi.
petrolun fiyatı trump'ın sözüyle bi anda çakıldı

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260310_000441_Chrome.jpg
    Screenshot_20260310_000441_Chrome.jpg
    73.5 KB · Görüntüleme: 0
Bize gelen füzelerin yanlışlıkla veya kontrol dışı geldiğine inanmıyorum.
Hedef direk ülke olarak biz olmasak bile, İncirlik üssü veya malatya erhaç üssü olabilir..
Öyle bile olsa bizim topraklarımıza yapılan müdahele zorunlu olarak bizi de bu savaşa dahil edebilir..
Umarım iş bu seviyeye gelmez..

Petrolde son dakika gelişmesi! Fiyatlarda büyük düşüş!​

Hürmüz Boğazı'nın İran tarafından kapatılmasından ardından yükselişe geçen petrol fiyatları düşmeye başladı. Brent petrolün varil fiyatı, uluslararası piyasalarda 117 doları gördükten sonra 87 dolar seviyesine geriledi.​

Hedef direk ülke olarak biz olmasak bile, İncirlik üssü veya malatya erhaç üssü olabilir..
Öyle bile olsa bizim topraklarımıza yapılan müdahele zorunlu olarak bizi de bu savaşa dahil edebilir..
O konuda sorun yok. Cumhurbaşkanları direkt söz verdi.

Konu sahibi
Mossad atmış olabilir iran içinden.

Trump'tan İran'a Hürmüz tehdidi: 20 kat daha sert vururuz
ABD Başkanı Donald Trump, İran'ın Hürmüz Boğazı'ndan petrol akışını engellemesi halinde ABD'nin İran'a şimdiye kadarki saldırılardan "20 kat daha sert" karşılık vereceğini belirtti.

İsrailli Bakan Smotrich'in oğlunun savaşta karaciğeri parçalandı
İsrail'in aşırı sağcı Maliye Bakanı Bezalel Smotrich'in, Lübnan sınırına yakın bir bölgede 8 İsrail askerinin yaralandığı saldırı sırasında oğlu Benya Hebron'un karaciğerinin şarapnelle parçalandığı belirtildi.

Suikast tehdidi: İsrail öldüreceği yeni ismi açıkladı
İsrail Meclis Başkanı Ohana, İsrail Enerji Bakanı Cohen ve Dışişleri Bakanı Sa'ar, İran'ın yeni dini lideri Mücteba Hamaney'i suikastla tehdit etti. Eli Cohen, "Mücteba Hamaney yürüyen bir ölü." ifadesini kullandı.

Geri
Üst Alt