İETT’YE 670 OTOBÜS GELİYOR!

Temsa'yı bilmem de BMC epeydir kaliteli araç üretebiliyor, Akia gibi değil.
Akia tartışmasına girmek istemiyorum fakat metrobüse en çok uyan araçtır kendisi. Evet sololar alınmayabilirdi fakat metrobüste başka otobüs yok
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Akia tartışmasına girmek istemiyorum fakat metrobüse en çok uyan araçtır kendisi. Evet sololar alınmayabilirdi fakat metrobüste başka otobüs yok
Otokar kent xl in bekçiliğini de yapmam çünkü 2013 deki otokarlarla alakası yok araçların

Son düzenleme:
2024 ve 2025 yılları arasında toplam alınan araç sayısı belli değil sanırım.
Net filoya eklenen sayı 150 bundan şüphe yok ancak kaçarlı sipariş verildi de iptal oldu onlar tartışıldı. İETT'ye katılan araç sayısı 150

Otokar Kent XL. ✅
Mercedes - Connecto. ✅

İkisi favorim.

——

2024 ve 2025 yılları arasında toplam alınan araç sayısı belli değil sanırım.
İkinci el araçlar da alınmıştı. Temsa Avenue CNG’ler , 13 adet Mercedes Benz Conecto ve Vizyon Ulaşım’dan Otokar Kent’ler alınmıştı.

İkinci el araçlar da alınmıştı. Temsa Avenue CNG’ler , 13 adet Mercedes Benz Conecto ve Vizyon Ulaşım’dan Otokar Kent’ler alınmıştı.
Temsalar alınalı yaklaşık 8-10 yıl olmuştur.

O4000 serisi otokarların 2020'den kalma görselleri var.

Sadece Conectolar 2023 sonu olması lazım. Akia dışı yeni araç yok

Son düzenleme:

Sadece Conectolar 2023 sonu olması lazım. Akia dışı yeni araç yok gibi
Temsa’lar ve Mercedes’ler İOAŞ araçlarıydı. İETT kendi bünyesine kattı. Araçlar eski zaten.

Temsa’lar ve Mercedes’ler İOAŞ araçlarıydı. İETT kendi bünyesine kattı. Araçlar eski zaten.
Bende bunu söylüyorum. Sorulan soru 2024-25 yılında kaç araç alındı. Yıllar önce alınmış aracın yeni olmadığını söylüyorum. Temsalar otokarlar yeni alınmış gibi cevap yazmışsın

Sadece Conectolar 2023 sonu olması lazım. Akia dışı yeni araç yok
mümkünse İETT TEMSA almasın hiç konforlu değil ben İETT 'nin yerinde olsaydım eğer TEMSA alacağıma ferah konforlu HABAŞ COMFORTCITY marka model otobüslerden alırdım.🤝🤝🤝😀😀😀😮😮😮👏👏👏🔥🔥🔥🦁🦁🦁🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️🌹🌹🌹🧊🧊🧊🧿🧿🧿★★★

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt