İETT'nin Karsan Bredamenarinibus Otobüsleri

Ben de sevdim. Kağıthane garajının çalişma yoğunluğunu bilmiyorum ama birkaç tane araç ayarlayıp 121 li hatlara verseler çok hoş olur
Hocam Karsanlar ın uzun hatlarda çalışması sıkıntı hararet ve yolcu performansı bakımından rahatsız olursunuz ama düz ,kısa ve yolcu sayısı az olan yerlerde araçtan çok güzel hissiyat alıyorsunuz

Ben de sevdim. Kağıthane garajının çalişma yoğunluğunu bilmiyorum ama birkaç tane araç ayarlayıp 121 li hatlara verseler çok hoş olur
Araçların kapıları diğerkinlere göre daha hızlı kapanıyorlar o yüzden yoğun hatlarda tehlikeli olabiliyorlar

Hocam Karsanlar ın uzun hatlarda çalışması sıkıntı hararet ve yolcu performansı bakımından rahatsız olursunuz ama düz ,kısa ve yolcu sayısı az olan yerlerde araçtan çok güzel hissiyat alıyorsunuz
Direkt İstanbul'a uygun değil. Türkiye'de Karsan Avancity alan belediyelerin bir elin parmaklarını geçmemesi aslında nasıl bir araç olduğunu açıklıyor.

Direkt İstanbul'a uygun değil. Türkiye'de Karsan Avancity alan belediyelerin bir elin parmaklarını geçmemesi aslında nasıl bir araç olduğunu açıklıyor.
Bu araçlar İstanbula uygun sadece bakımını iyi yapsalar çok iyi randıman veriyorlar ama İstanbulun zorlu hatlarında her şekilde görevini tamamlıyorlar

Breda' lara çok az binen birisi olarak soruyorum, levent ten Beşiktaş a geçmek için bu araçlardan birisine bindim. Kapılar açık değilken bile araç yerinde durmayıp sağ sola eğilip büzüşüp sonra dikeliyordu. Bu durum normal mi yoksa benim bindiğim araç mı sorunluydu?
Araçlarda havalı,körüklü süspansiyon mevcut,otomatik olarak yol durumuna bağlı olarak hareket ettiriyor.
Sorundan kaynaklı değil diye biliyorum.Az önce bindiğim araçta öyleydi.
Sorun değil,aracın yapısı gereği
Bu araçlarda hava boşaltma sorunu gibi bir şey vardı okumuştum bir yerde ama çok sağ sol yatmıyorlar genelde bindiğim zaman ama araç ta arıza gibi bir durum olabilir
Sorun değil tamamen aracın yapısı gereği
Aracın yapısında var gibi geliyor bana göre.
Evet

Araçlarda cng olduğu için,Kağıthane garaj bölgesi harici çalışamaz.
Herhangi bir sıkıntı yok bu konuda, rampa performansı düşük olmasi aracın kalitesinin önüne geçmez
Araçların kapıları diğerkinlere göre daha hızlı kapanıyorlar o yüzden yoğun hatlarda tehlikeli olabiliyorlar
Sert kapanıyor diyebiliriz bu durumun önüne geçilemiyor,koruklukler de aynı sorun var.
İstanbula uygun, rampa performansı harici herhangi bir sorun yok

HT5 hattına neden solo Karsan veriliyor bunu da anlamış değilim.Kocatepe'nin orada son durağa giderken bayağı dik bir yokuş var asıl.Kağıthane ile de alakası yok hattın geçtiği yerler.İyiki Akia da vermeye başladılar haftaiçi.

HT5 hattına neden solo Karsan veriliyor bunu da anlamış değilim.Kocatepe'nin orada son durağa giderken bayağı dik bir yokuş var asıl.Kağıthane ile de alakası yok hattın geçtiği yerler.İyiki Akia da vermeye başladılar haftaiçi.
Normalde Gazi garajından veriliyordu dimi

Geçenlerde kadıköyde K.1512 filo numaralı KÖRÜKLÜ KARSAN görmüştüm dış tasarımında ön kapının arkası yani yani ön kapıdan sonraki koltuğun aşşağısı paslanmıştı söz vermiyorum ama bir ara görürsem resmini çekip paylaşırım.🤝🤝🤝😨😨😨😰😰😰😬😬😬😡😡😡

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt