Hangileri daha başarılı peki dolmuş mu İett mi17 -> Pendik-Kadıköy
41ST -> Seyrantepe-Topkapı
KM13 -> Tuzla-Pendik (tam aynı değiller)
130T -> Aydınlı TOKİ-Tuzla
133Ü -> Pendik-Orhanlı
KM13 de ikiside başarılıHangileri daha başarılı peki dolmuş mu İett mi
Magandalıklar dolmuş deneyiminin bir parçasıdırTabi ki İETT. Kapasitesi daha fazla, belli başlı yerlerde yolcu alıyorlar. Yolcu kapmak adına magandalıklar yapılmıyor.
Ben sebepsiz durduklarını görmedim. Yolcu toplamak için duruyorlar benim gördüğümMagandalığın yanı sıra. Bir yere geliyorlar sebepsiz 15 dk duruyorlar. Yolcu olsun olmasın fark etmez. En gıcık olduğum olay. Acelen varmış yokmuş umurlarında değil
Saatlerini ayarlamak için hep en az 10-15 dk durduğumuzu hatırlıyorum. Çünkü beklerken 1 tane bile yolcu binmemiştiBen sebepsiz durduklarını görmedim. Yolcu toplamak için duruyorlar benim gördüğüm
ÖHO'lar ÖTİS'e geçmeden evvel yolcu kapmak için binbir türlü magandalığı da yaparlardı.Tabi ki İETT. Kapasitesi daha fazla, belli başlı yerlerde yolcu alıyorlar. Yolcu kapmak adına magandalıklar yapılmıyor.
Ben de hiç sevmiyorum. O kadar rahatsız araçlar ki, küçücük çukurdan geçerken ayran gibi çalkalıyor beni. Şu servis aracından bozma minibüslerden bahsediyorum. Otobüse o kadar alışmışım ki, minibüs görünce kaçıyorum. Gerekirse 1 saat otobüs beklerim.Minibüsleri o kadar sevmiyorum ki gideceğim yere minibüse binmek yerine 45-50 dk yürüyerek gitmiştim
BEN DE O MİNİBÜSLERDEN NEFRET EDİYORUM SIRF MARKASINDAN ÖTÜRÜ ÖVÜLÜYOR BENCEBen de hiç sevmiyorum. O kadar rahatsız araçlar ki, küçücük çukurdan geçerken ayran gibi çalkalıyor beni. Şu servis aracından bozma minibüslerden bahsediyorum. Otobüse o kadar alışmışım ki, minibüs görünce kaçıyorum. Gerekirse 1 saat otobüs beklerim.
Esenyalı - İstasyon | MR61 [Tıpatıp aynı güzergah olmasa da ikisinin de amacı Esenyalı halkını Marmaray'a ulaştırmak.]
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.