İETT'den Haberler

Hız sınırıyla uğraşmak yerine keşke araçlarının sinyalini kesintisiz yapsalar. Bugün 36AS hattında çalışan tek aracı 20 dakika bekledim var mı yok mu belli değil çünkü B5027'nin sinyali sabah 10'da kalmıştı. Durağa gelmeden kodunu öğrenemedim. Soğukta bekledim boşuna

Sadece bu araç değil çoğu İETT araçlarının sinyali kesik oluyor. Hayalet otobüs bekliyoruz. ÖHO'da bu oran daha düşük sinyalleri güncel
"PR" yapmayan işler bunlar, yapmak zorunda olduğu işler bunlar reklam nasıl yapılacak olur mu öyle şey dediğiniz "ayip"

Hız sınırıyla uğraşmak yerine keşke araçlarının sinyalini kesintisiz yapsalar. Bugün 36AS hattında çalışan tek aracı 20 dakika bekledim var mı yok mu belli değil çünkü B5027'nin sinyali sabah 10'da kalmıştı. Durağa gelmeden kodunu öğrenemedim. Soğukta bekledim boşuna

Sadece bu araç değil çoğu İETT araçlarının sinyali kesik oluyor. Hayalet otobüs bekliyoruz. ÖHO'da bu oran daha düşük sinyalleri güncel
Öhoda Sinyal kesilse hemen amir arabaya gelip servis kaydı açıyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

"PR" yapmayan işler bunlar, yapmak zorunda olduğu işler bunlar reklam nasıl yapılacak olur mu öyle şey dediğiniz "ayip"
Pr olduğu her halinden belliydi bütün haber siteleri paylaştı

tolga gerçekten öyle bir sistem yapmış ki tam insanı işinden etmelik valla eline sağlık. görüldüğü gibi havalimanı hatlarında uyulmuyor

500T’nin istisna olacağını kanıtlayabilirim ama ispat edemem. :))))

500T şoförlerine cezalar gelmiyor mu? Yada İETT 500T’ye karşı gözlerini ve kulaklarını kapalı mı tutuyor? Anlamıyorum.

Dün önümdeydi baya en sol şeritteydi. (Kavacık-Kozyatağı) 90km/h önümde.

TEM otoyolunda ve Kuzey Marmara Yolu
Ki genellikle 622 ve 500T vb. hatların bu kurala pek riayet edeceğini düşünmüyorum.

500T şoförlerine cezalar gelmiyor mu? Yada İETT 500T’ye karşı gözlerini ve kulaklarını kapalı mı tutuyor? Anlamıyorum.

Ki genellikle 622 ve 500T vb. hatların bu kurala pek riayet edeceğini düşünmüyorum.
bence otoban hatlarında istisna olmalı

Bir kaç gün önce saat gece 00.00 civarı 32 hattında A3024 görünüyordu duraklara bakınca.Sanki gece seferiymiş gibi.Meğersem aracın sinyali bozulmuş.Sefer eklendi sanmıştım.

Ekranı olan bir durakta o aracı gören kişi beklerse ne olacak?

Bunu göze alıyorlar saatlere yetişmek için, 70km/h düşmesi demek sefer saatlerinin aksamasi demek bakalım ne olacak

500T grubu bu sektörün mafyası

500T grubu bu işin mafyası adamlar arabanın içinde sigara bile içiyorlar

Uzunçayır aktarma merkezi hayırlı olsun

1772266557894.png

Son aşamaya geldik, çok yakında açıyoruz. İstanbul’umuzun en yoğun aktarma merkezlerinden Uzunçayır’da yaya ulaşımına derin bir nefes aldıracak projemizi yerinde inceledik.

Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığımızın titizlikle tasarladığı ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığımızın özveriyle yürüttüğü Uzunçayır Yaya Üstgeçidi ve Çevre Düzenleme inşaatında fiziki ilerlemeyi yüzde 92 seviyesine taşıdık.

Bu kapsamlı çalışmayla 240 metre uzunluğunda ve 8 metre genişliğinde modern bir yaya üstgeçidi inşa ederken İspark ve İETT otobüs alanlarını da hemşehrilerimiz için tamamen yeniliyoruz.

Kadim şehrimiz için omuz omuza çalışmaya ve kentimizin ulaşım kalitesini artıracak kalıcı eserler üretmeye hız kesmeden devam ediyoruz.

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1772277698834.jpg
    FB_IMG_1772277698834.jpg
    96.3 KB · Görüntüleme: 2
  • FB_IMG_1772277696460.jpg
    FB_IMG_1772277696460.jpg
    140.8 KB · Görüntüleme: 3
  • FB_IMG_1772277693907.jpg
    FB_IMG_1772277693907.jpg
    131.1 KB · Görüntüleme: 2
  • FB_IMG_1772277691369.jpg
    FB_IMG_1772277691369.jpg
    116.8 KB · Görüntüleme: 2
İETT peronlari kaldırılacak vaadi vardı...😑

Umarım kaldırılır peronlar iyice açık bı meydan olur...👏

Bı de hazır bu temel atılırken Üsküdar-Maltepe tramwayi ilk etap temeli de atilsaydi keşke✅
Kısa vadede tramvay yapılacak gibi görünmüyor. İBB başkanvekilinin açıklamaları arasında Üsküdar-Kadıköy-Maltepe tramvayı yoktu.

Geri
Üst Alt