Olur mu öyle şey iett edebiyat(!) İle ilgilenmek zorunda (!!)Sanatla sepetle uğraşacaklarına otobüslerin bakımlarını yapsınlar ve yeni otobüs alsınlar
C-1943 ile C-276.
Kaza olmaması için (!!) 70 km düşürdüler hızı
A-252 2011 Temsa bugün Uluyol Caddesi durağının orada ön tarafı gitmiş şekilde duruyordu.Camları kırıktı tamponları gitmişti yani kaza yapmış çok fena.
Keşke fotoğrafını çekebilseydim.Başka bir otobüsün içinden gördüm yanından geçince.
A-365 Procity ise bir önceki durağın orada duruyordu hat tabelası açık şekilde.Onu da görünce demiştim neden burada durmuş diye.Aslında aklıma gelmişti bu ikisi kaza yapmış olabilir diye ama A-365'te bir şey görmediğim için.Meğersem varmış.
Sonunda değişecek. Darısı diğer külüstürlerin başına inşallah.A-252 2011 Temsa bugün Uluyol Caddesi durağının orada ön tarafı gitmiş şekilde duruyordu.Camları kırıktı tamponları gitmişti yani kaza yapmış çok fena.
Keşke fotoğrafını çekebilseydim.Başka bir otobüsün içinden gördüm yanından geçince.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.