B-1621 93T de çalışıyor arka tabelada 133GP yazıyor
GPS hatası var, o suratleri görmek imkansız ne yol var ne o kadar hız yapacak otobüs. En fazla yapabilecek hız sınırı 100 oradan sonra kesiyor zaten.
Uçuyorlar maşallah
Öyle bir şey olmaz, eğer hız sınırını aşmışsa rapor yazılmıştır (12 bin tl) cezası varDün İETT otobüsüyle 40 dk'lık gideceğim yere şoförün basmasıyla 20 dk'da gittik. Ayrıyaten o kadar hızlı gitti ki durağı kaçırdı durağın ilerisinde durabildi. Yalan bu hız sınırı.
Ya öyle birşey olmuyor İstanbul gibi bir yerde böyle bir kural işlemezÖyle bir şey olmaz, eğer hız sınırını aşmışsa rapor yazılmıştır (12 bin tl) cezası var
Kim diyor? Filo yönetim merkezi boşuna mı var ? Iett bu konuda oldukça katı 3km aşmaya bile ceza yazıldığını gördümYa öyle birşey olmuyor İstanbul gibi bir yerde böyle bir kural işlemez
Ben görmedim şu ana kadar öyle birşey boş yolda hız yapmakta sorun yokKim diyor? Filo yönetim merkezi boşuna mı var ? Iett bu konuda oldukça katı 3km aşmaya bile ceza yazıldığını gördüm
Iett bununla ilgili pr yaptı, 70 km geçmeyecek araçlar kurallar sert. 500t gibi e5-köprü geçişli hatlar için yanlış olduğunu düşünüyorum,şoförlerden bununla ilgili çok şikayet olduğunu da biliyorum ama maalesef kural bu şekildeBen görmedim şu ana kadar öyle birşey boş yolda hız yapmakta sorun yok
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.