her yere haber oldu zaten? çalışma varsa neden öyle bir yazı yazılsın?Sistem hacklenmemistir,çalışma vardır. Hacklenseydi herkesin haberi olurdu, yanlış kişiyi alıntıladiniz
her yere haber oldu zaten? çalışma varsa neden öyle bir yazı yazılsın?Sistem hacklenmemistir,çalışma vardır. Hacklenseydi herkesin haberi olurdu, yanlış kişiyi alıntıladiniz
Ihtimal olarak vermiştim, hacklenecegini sanmıyorumher yere haber oldu zaten? çalışma varsa neden öyle bir yazı yazılsın?
Otobüs34'te bir süredir zaman dilimi 24 saat üzerinden hesaplanıyor. Bu yüzden sinyali dünde veya önceki günlerde kalan araç olduğu zaman 24 saatlik hesaba göre 4 saat sonra diyor.(4 saat sonra)
İlginç bir bilgiOtobüs34'te bir süredir zaman dilimi 24 saat üzerinden hesaplanıyor. Bu yüzden sinyali dünde veya önceki günlerde kalan araç olduğu zaman 24 saatlik hesaba göre 4 saat sonra diyor.
Orada mesela 1 gün önce 19:18'di ancak 24 saat hesabından dolayı 4 saat sonra gözüküyor
142km yapan M4925, Çerkezköy sanayiyi bastı.
OMSI 2 oyunundaki gibi haritanın sonuna gelip boşluğa mı düşüyor bu otobüsler acaba?142km yapan M4925, Çerkezköy sanayiyi bastı.
Ekli dosyayı görüntüle 111027
Sistemde sadece tarih olmadan son saat döndüğü için bu şekilde maalesef. Buna da şükreder hale geldik ne yazık kiİlginç bir bilgiUzun zamandır Otobüs34’ü takip etmiyorum , görünce böyle bir şey şok geçirdim
![]()
Allahtan 0,0 koordinatlarında görünmüyorlar diyelim. İzmir'de daha sıkıntılı bu durum. Bizde yine bu tip durumlarda az da olsa bir konum doğruluğu var.OMSI 2 oyunundaki gibi haritanın sonuna gelip boşluğa mı düşüyor bu otobüsler acaba?
Boşluğa düşünce otobüs uçuyor, 100 - 200 km/h hız yapıyor havada.![]()
İETT ne ki onlar sadece İstanbul’a hizmet veriyorlar biz Gine’ye de hizmet veriyoruzSistemde sadece tarih olmadan son saat döndüğü için bu şekilde maalesef. Buna da şükreder hale geldik ne yazık ki
Allahtan 0,0 koordinatlarında görünmüyorlar diyelim. İzmir'de daha sıkıntılı bu durum. Bizde yine bu tip durumlarda az da olsa bir konum doğruluğu var.

Geçtiğimiz yıllarda 0345 abd utah eyaletinde servis çekiyorduİETT ne ki onlar sadece İstanbul’a hizmet veriyorlar biz Gine’ye de hizmet veriyoruzEkli dosyayı görüntüle 111261
İstanbulkart uygulamasına baktınız mı HT1 yazıyor mu?HT1’de çalışan A3131'in validatöründe HT11 yazıyordu.
HT11 yazıyor, akialarda hep böyle. bi ara HT11'e binmiştim istanbulkarta baktım 72T yazıyorduİstanbulkart uygulamasına baktınız mı HT1 yazıyor mu?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.