İETT ve Enteresanlıklar

70 KM/H yasağı duyan Akia 2 katına çıkarak cezadan kaçmaya çalışmış

Ekran görüntüsü 2026-02-24 154133.png

Otobüs34'te bir süredir zaman dilimi 24 saat üzerinden hesaplanıyor. Bu yüzden sinyali dünde veya önceki günlerde kalan araç olduğu zaman 24 saatlik hesaba göre 4 saat sonra diyor.

Orada mesela 1 gün önce 19:18'di ancak 24 saat hesabından dolayı 4 saat sonra gözüküyor

Otobüs34'te bir süredir zaman dilimi 24 saat üzerinden hesaplanıyor. Bu yüzden sinyali dünde veya önceki günlerde kalan araç olduğu zaman 24 saatlik hesaba göre 4 saat sonra diyor.

Orada mesela 1 gün önce 19:18'di ancak 24 saat hesabından dolayı 4 saat sonra gözüküyor
İlginç bir bilgi 🙂 Uzun zamandır Otobüs34’ü takip etmiyorum , görünce böyle bir şey şok geçirdim 😀

İlginç bir bilgi 🙂 Uzun zamandır Otobüs34’ü takip etmiyorum , görünce böyle bir şey şok geçirdim 😀
Sistemde sadece tarih olmadan son saat döndüğü için bu şekilde maalesef. Buna da şükreder hale geldik ne yazık ki :(
OMSI 2 oyunundaki gibi haritanın sonuna gelip boşluğa mı düşüyor bu otobüsler acaba? :D

Boşluğa düşünce otobüs uçuyor, 100 - 200 km/h hız yapıyor havada. :)
Allahtan 0,0 koordinatlarında görünmüyorlar diyelim. İzmir'de daha sıkıntılı bu durum. Bizde yine bu tip durumlarda az da olsa bir konum doğruluğu var.

Sistemde sadece tarih olmadan son saat döndüğü için bu şekilde maalesef. Buna da şükreder hale geldik ne yazık ki :(

Allahtan 0,0 koordinatlarında görünmüyorlar diyelim. İzmir'de daha sıkıntılı bu durum. Bizde yine bu tip durumlarda az da olsa bir konum doğruluğu var.
İETT ne ki onlar sadece İstanbul’a hizmet veriyorlar biz Gine’ye de hizmet veriyoruzA0CB0AC1-0DA5-4D1F-9970-35F44CADE2CE.jpeg

O-2015 Kapı Kodlu Araçta Orta Kapının Ordaki Tutmak İçin Koyulan Demirlerden Biri Yamuk Takılmış Simetriye Dikkat Ederim Hemen Fark Ettim .

Bu Araça Binerseniz Aynen Bizim Fotoyu Çektiğimiz Yere Oturun Fark Edersiniz. 😂😂😂

Ekli dosyalar

• photo_2026-03-01_14-31-43.jpg
    photo_2026-03-01_14-31-43.jpg
    633.2 KB · Görüntüleme: 8
Geri
Üst Alt