256'da solo Citaro çalışıyor.İETT ücret tarifesi sekmesinde yok ettiği bazı hatları çıkartmayı unutmuş
Ekli dosyayı görüntüle 108972
Normal karşılıyorum artıkİETT ücret tarifesi sekmesinde yok ettiği bazı hatları çıkartmayı unutmuş
Ekli dosyayı görüntüle 108972
Metro istasyonlarının bazılarında da ses farklı geliyor.C-766 Validatör Sesi Farklı Geliyor![]()
Doğrudur Hocam İçine Koyulan Hoparlörle Alakalı Bişey BenceMetro istasyonlarının bazılarında da ses farklı geliyor.
Bunu tabela sisteminden değiştirilebilir ancak şoförler bilmiyor.Bu fotoğraftan bazı kişiler anlamayabilir. Bu fotoğrafı 16 Şubat'ta çektim. Arka tabelası 147. Ancak araç 146-1'de çalışıyor. Yani güzergahı Esenkent - Avcılar arası birebir aynı hat. Fakat yolcunun biri yanlışlıkla Cihangir mahallesi diye bu araca binebilir. Yan tabelayı fark etmeyip arkadan koşan yolcu.
Ekli dosyayı görüntüle 110369
Adam otobüste BİOS ekranını açmayı nasıl becermiş?
18 mhz overclocklu
ekber was hereBugün itibarıyla benim bildiğim kadarıyla olmayan bir şey yaşandı 98 adet otobüs sefere çıkmadı ve sistemden atıldılar, herhalde bundan daha enteresan bir şey yok uzun bir sürede olmaz diye düşünüyorum
Sistem hacklenmemistir,çalışma vardır. Hacklenseydi herkesin haberi olurdu, yanlış kişiyi alıntıladinizekber was here
dışarıya kapalı kutu olması gereken sistem nasıl hacklendi hala bilinmiyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.