Yüksek ihtimalle BIC tabela yazılımının derlenme tarihi veya üretim tarihi gibi bir şeyken M01 kısmı da yapılan son güncelleme tarihini gösteriyor muhtemelen.Ekli dosyayı görüntüle 130626
Açılış esnasında tabeladaki yazılar.
Evet, üstte yazan aracın üretim tarihi de olan yazıYüksek ihtimalle BIC tabela yazılımının derlenme tarihi veya üretim tarihi gibi bir şeyken M01 kısmı da yapılan son güncelleme tarihini gösteriyor muhtemelen.
Otokarların renkli tabelalarına hastayım. İETT'ye böyle araç 100 yılda bir gelir
Merak ediyorum HT11’in ne özelliği var? Bence Mehmet Akif Bulvar’ını tek başına bitirdiği içindir. Oranın metrobüsü gibi bişey.
Giyimkent'in en sık çalışan hattı ve 3 garajın baktığı hat olma dışında bir özelliği yok. Ben de bu mavi tabelanın sebebini hiç bilmiyorum ama hoş bir hava katıyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.