İETT/ÖHO - Otobüslerindeki Hız Sınırı Hakkında (70km/h)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yui
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hız sınırıyla uğraşmak yerine keşke araçlarının sinyalini kesintisiz yapsalar. Bugün 36AS hattında çalışan tek aracı 20 dakika bekledim var mı yok mu belli değil çünkü B5027'nin sinyali sabah 10'da kalmıştı. Durağa gelmeden kodunu öğrenemedim. Soğukta bekledim boşuna

Sadece bu araç değil çoğu İETT araçlarının sinyali kesik oluyor. Hayalet otobüs bekliyoruz. ÖHO'da bu oran daha düşük sinyalleri güncel

tolga gerçekten öyle bir sistem yapmış ki tam insanı işinden etmelik valla eline sağlık. görüldüğü gibi havalimanı hatlarında uyulmuyor

500T’nin istisna olacağını kanıtlayabilirim ama ispat edemem. :))))

500T şoförlerine cezalar gelmiyor mu? Yada İETT 500T’ye karşı gözlerini ve kulaklarını kapalı mı tutuyor? Anlamıyorum.

Dün önümdeydi baya en sol şeritteydi. (Kavacık-Kozyatağı) 90km/h önümde.

TEM otoyolunda ve Kuzey Marmara Yolu
Ki genellikle 622 ve 500T vb. hatların bu kurala pek riayet edeceğini düşünmüyorum.

500T şoförlerine cezalar gelmiyor mu? Yada İETT 500T’ye karşı gözlerini ve kulaklarını kapalı mı tutuyor? Anlamıyorum.

Ki genellikle 622 ve 500T vb. hatların bu kurala pek riayet edeceğini düşünmüyorum.
bence otoban hatlarında istisna olmalı

Hız sınırıyla uğraşmak yerine keşke araçlarının sinyalini kesintisiz yapsalar. Bugün 36AS hattında çalışan tek aracı 20 dakika bekledim var mı yok mu belli değil çünkü B5027'nin sinyali sabah 10'da kalmıştı. Durağa gelmeden kodunu öğrenemedim. Soğukta bekledim boşuna

Sadece bu araç değil çoğu İETT araçlarının sinyali kesik oluyor. Hayalet otobüs bekliyoruz. ÖHO'da bu oran daha düşük sinyalleri güncel
Bir kaç gün önce saat gece 00.00 civarı 32 hattında A3024 görünüyordu duraklara bakınca.Sanki gece seferiymiş gibi.Meğersem aracın sinyali bozulmuş.Sefer eklendi sanmıştım.

Ekranı olan bir durakta o aracı gören kişi beklerse ne olacak?

Bunu göze alıyorlar saatlere yetişmek için, 70km/h düşmesi demek sefer saatlerinin aksamasi demek bakalım ne olacak

500T grubu bu sektörün mafyası

500T grubu bu işin mafyası adamlar arabanın içinde sigara bile içiyorlar

36CY

17-03-2026 itibariyle Haftaiçi 2 seferin hareket saati güncellenmiştir. (Haftaiçi dönüş: 16:30, gidiş: 19:15),

Önceden haftaiçinde dönüş 16.15'ti.Döndükten sonra gidiş ise 18.45'ti.16.15 Seferine yetişemediği için 16.30'a çekmişler.Gidişi de 19.15'e.
70km sınırı olduğu için (!) Araçlar seferlere yetişemiyor

70km olayı yalan 92B A-212 bugun köyiçinden tozkoparana 5 dakikada geldi o yüzden yetişemedik bekledik yağmurda yalan dümen

98D-98Y-98G meydandan incirliye 120 saniyede geliyolar oyunda nitro basarlarya aynı o şekil akialar çok seri ondanda kaynaklı 70 muhabbeti yalan yani aldanmayın

Trafikten dolayı olmasın o? Bazen 1 saat Haznedar trafiğinden çıkamıyoruz. 70km'de otobüs 1 saatte (hatta daha kısa sürede) oraya varır.
Olabilir, ben orada ironi (!) Yapmıştım.
70km olayı yalan 92B A-212 bugun köyiçinden tozkoparana 5 dakikada geldi o yüzden yetişemedik bekledik yağmurda yalan dümen

98D-98Y-98G meydandan incirliye 120 saniyede geliyolar oyunda nitro basarlarya aynı o şekil akialar çok seri ondanda kaynaklı 70 muhabbeti yalan yani aldanmayın
Öyle bir şey yok, 71 kmde ceza geliyor. İmkansız bir şey. Kendi gözlerimle gördüm, 500t ile seyahat halindeyken 73km ile uyarı geldi.

Geri
Üst Alt