İETT/ÖHO - Kazaya Karışan/Yanan Otobüsler

Bugün saat 15.10-16.00 gibi Park Ada durağının ilerisinde A3059 stop haldeydi ve arkasında polis arabası vardı.Şoför polisin yanındaydı.Net olarak göremedim ama otobüsün önünde bir otomobil vardı ama çok bir şey göremedim sanırım ufak bir kaza.

1000021986.webp

Beklediğim otobüs gelecek diye yanına gidip net bir şekilde çekemedim fotoğraf.

A-252 2011 Temsa bugün Uluyol Caddesi durağının orada ön tarafı gitmiş şekilde duruyordu.Camları kırıktı tamponları gitmişti yani kaza yapmış çok fena.

Keşke fotoğrafını çekebilseydim.Başka bir otobüsün içinden gördüm yanından geçince.
Sonunda değişecek. Darısı diğer külüstürlerin başına inşallah.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260326-132010_Instagram.webp
    Screenshot_20260326-132010_Instagram.webp
    42.8 KB · Görüntüleme: 26
Metrobüsün Perpa istasyonunda bir Mercedes-Benz Conecto'nun motor bölümünde yangın çıkmış. Hemen müdahale edilmiş ancak hurdaya çıkıp çıkmadığı konusunda bir fikrim yok.

Aracın M4870 olduğunu tahmin ediyorum.
Metrobüsteki Mercedes’lerin topluca filodan çıkarılmaları gerekli, Mercedes i severim fakat gerek yaş olarak gerek yolcu konforu-makromobilite açısından artık verimsizler. Hepsi Akia Ultra Lf25 veya Kent makyajlı XL olsa iyi olur.

bu bence bizim gerikalmışlığımızı vurguluyor, tabii peronda adım atacak yer kalmadıysa bilemem ama
Sarı çizgi falan yok mu metrobüs duraklarında geçmeseymiş keşke biraz dikkatli olmak lazım.
Olayla bağımsız konuşacağım. Bu yüzden vatandaşımızın günahını almayayım.

Bizim insanlarımız fazla rahat. Metrobüs durağa gelip kapısını açmadan koltuğundan kıpırdamıyorlar bile. Çok insan gördüm kapılar açıldıktan sonra koltuktan inenleri. Bu şekilde olunca da süre yetmiyor.

Bu olayın ise nasıl gerçekleştiğini izlemedim. Güvenlik kameralarında çıkar. Belki de şoförün hatası vardır

Geri
Üst Alt