İETT/ÖHO - Kazaya Karışan/Yanan Otobüsler

@Ömer arda köseoğlu

Maalesef ya cahillik (Hepsi aynı sanıyorlar.), ya hatalı düşünce (Farkı bildikleri halde ne fark var ki sonuçta hepsi belediye otobüsü diyorlar.) ya da kasıt (Belediye’yi haksız yere karalamaya çalışıyorlar.) sebebiyle oluyor bu.

ÖHO ŞÖFÖRÜ ❌

İ.E.T.T ŞÖFÖRÜ ✅

Hayır otobüsün plaksı resmi(siyah üzerine beyaz)plaka değil ona rağmen gidip İ.E.T.T yazmışlar habercilerimiz şu ayrımı yapabilsin artık lütfen
Renkleri tek düzene çeviren İETT bu durumla baş edecek artık, kendi topuklarına sıktılar.

@Ömer arda köseoğlu

Maalesef ya cahillik (Hepsi aynı sanıyorlar.), ya hatalı düşünce (Farkı bildikleri halde ne fark var ki sonuçta hepsi belediye otobüsü diyorlar.) ya da kasıt (Belediye’yi haksız yere karalamaya çalışıyorlar.) sebebiyle oluyor bu.
Bazı yayın kuruluşları bunu bilinçli yapıyor şimdi buraya isim yazmıyorum ama siz anladınız

Hacıosman ora. Yani şoför cidden bu kadar sinirlenmemeliydi.
Abi son zamanlarda yapılan yol çalışmalarından dolayı oluşan trafikten dolayı bölgenin şöförleri dinamit gibi olmuş. Adamlar haklı olarak aşırı gergin ben bizzat şahidim o yollarda ne çile çektiklerine durum sıkıntı

Bir metrobüs capacitysi daha

Ekran görüntüsü 2025-10-20 174857.png

https://www.instagram.com/stories/istanbulduysun/3747622327501376010/ (hikaye kaybomadan 24 saat içinde izleyebilirsiniz)

Geri
Üst Alt