1/3
Tespit değil.Bilgi.DAF MJT hastasıydım ben.başka bir açıdan bakınca öyle görmüştüm.Tespit için teşekkürler
D-162 hiç Mutlu Akü reklamı almadı ayrıca.
Tespit değil.Bilgi.DAF MJT hastasıydım ben.başka bir açıdan bakınca öyle görmüştüm.Tespit için teşekkürler
Hatların ikisi de Taksim'dedir
D-139 -Fuzulev 76(D?)Ekli dosyayı görüntüle 130344
D-137- Nero 76EEkli dosyayı görüntüle 130345
Hey gidi 0345, connectolarin babası, o zf sanziman sesi ve "yeşil motor çevreci motor" amblemi yaşlandık be azizimM1359(?) -Salat Çiçek Yağı
10B
Bostancı Peronlar
M1359 mu pekiHey gidi 0345, connectolarin babası, o zf sanziman sesi ve "yeşil motor çevreci motor" amblemi yaşlandık be azizim
Pek anlayamadım açıkçasıM1359 mu peki
Hani ulaşım müdavimiydin? Nasıl bilemezsin?Pek anlayamadım açıkçası
Adamımızın büyük ihtimalle Bostancı ile zerre alakası yok üstüne çekimler yapıldığında Google az biraz blur atıyorHani ulaşım müdavimiydin? Nasıl bilemezsin?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.