İETT/ÖHO - Denemek İstediğiniz/Deneyeceğiniz Hatlar veya Araçlar

Geriye Kalanlar:
A-1824 - 98S bölgesi
A-1828 - 97GE bölgesi
A-1829 - 41ST bölgesi
A-1830 - 97GE bölgesi
A-1832 - 320A bölgesi
A-1833 - UM74 bölgesi
A-1852 - 98AB bölgesi
A-1873 - 41ST bölgesi
A-1877 - TM15 bölgesi
A-1878 - TM15 bölgesi
Güncel Geriye Kalanlar:

Geriye Kalanlar:
A-1824 - 33B/78C/78E/79B/79E/79G/79KM/79K/92/98G/98T/142B/142F/146/147/336/336G/336H bölgesi
A-1829 - 41ST bölgesi
A-1832 - 320A bölgesi
A-1833 - 14R bölgesi
A-1852 - 98AB bölgesi
A-1873 - 41ST bölgesi
A-1877 - TM15 bölgesi

Denemek istediğim araçlar bunlar. İETT'den denemek istediğim araç yok çünkü hepsine bindim. ÖHO ve İOAŞ olarak bakarsam ise bunlara binmek istiyorum:

1. Mercedes Conecto 2024 üstü: Bu zamana kadar bindiğim en yenisi 2022 model oldu ondan dolayı 2024'ten daha yeni olanlara binmeyi istiyorum ama hiç denk gelmedim.

2. TCV Karat: Hiç binmedim. Binmeme rağmen de pek sevmiyorum ama nasıl bir şeymiş diye bir binmek istiyorum.

3. Karsan Atak: En yeni model 2023, 2024, 2025 olanlarına binmek istiyorum bu zamana kadar en yeni bindiğimi 2019 model olanı oldu.

4. İsuzu Novociti Life: 2025 sonrası olan kasasına binmeyi çok istiyorum.

Genel araç olarak değil kapı numarası olarak en çok binmek istediklerim ise bunlar:

D-021 veya D-060: 2.nesil Cobra DD'nin en son kalanlarına değişmeden önce son bir kez binmek istiyorum. Gerçi yaşları 2027'nin sonunda dolacak ama sahiplerinin sağı solu belli olmaz hemen de değiştirebilirler.

A-025 Tezeller: En iyi durumda olan Tezeller'lerden birisi ondan dolayı binmek istiyorum.

C-264: Aksesuarlı bir Conecto 2.nesil ondan dolayı binmek istiyorum.

2. TCV Karat: Hiç binmedim. Binmeme rağmen de pek sevmiyorum ama nasıl bir şeymiş diye bir binmek istiyorum.
Bunun için acele etmeniz gerekebilir, son temsilcisi B-013'ün yaşının dolmasına iki yıl kadar süre kaldı.

Aynı şey A-025 için de geçerli.

48G, sırf binemediğimden içimde kaldı.
D2, kalkıyor mu kalkmıyor mu anlamadığım ama güzergahı dolayısı ile denemek istediğim hat.
48D, yine güzergahından dolayı binmek istediğim hat.
76D , Çift katlı.
500T ve 130Ş olaylarını anlamak için.

48G, sırf binemediğimden içimde kaldı.
D2, kalkıyor mu kalkmıyor mu anlamadığım ama güzergahı dolayısı ile denemek istediğim hat.
48D, yine güzergahından dolayı binmek istediğim hat.
76D , Çift katlı.
500T ve 130Ş olaylarını anlamak için.
D2 yazın var Karsan giriyor benim merak ettiklerimden 48C daha çok orman içinden gidiyor siz denediniz mi @kısayolunuzunu

Denemek istediğim araçlar bunlar. İETT'den denemek istediğim araç yok çünkü hepsine bindim. ÖHO ve İOAŞ olarak bakarsam ise bunlara binmek istiyorum:

1. Mercedes Conecto 2024 üstü: Bu zamana kadar bindiğim en yenisi 2022 model oldu ondan dolayı 2024'ten daha yeni olanlara binmeyi istiyorum ama hiç denk gelmedim.

3. Karsan Atak: En yeni model 2023, 2024, 2025 olanlarına binmek istiyorum bu zamana kadar en yeni bindiğimi 2019 model olanı oldu.

4. İsuzu Novociti Life: 2025 sonrası olan kasasına binmeyi çok istiyorum.

Genel araç olarak değil kapı numarası olarak en çok binmek istediklerim ise bunlar:

D-021 veya D-060: 2.nesil Cobra DD'nin en son kalanlarına değişmeden önce son bir kez binmek istiyorum. Gerçi yaşları 2027'nin sonunda dolacak ama sahiplerinin sağı solu belli olmaz hemen de değiştirebilirler.

A-025 Tezeller: En iyi durumda olan Tezeller'lerden birisi ondan dolayı binmek istiyorum.

C-264: Aksesuarlı bir Conecto 2.nesil ondan dolayı binmek istiyorum.
Eksik yazmışım bunlara ilaveten D-171'e binmeyi de düşünüyorum.
Bunun için acele etmeniz gerekebilir, son temsilcisi B-013'ün yaşının dolmasına iki yıl kadar süre kaldı.

Aynı şey A-025 için de geçerli.
Evet ondan dolayı en yakın zamanda mutlaka binmeye çalışacağım. A-025'e binemesem de gerçi çokta üzülmem çünkü o bölgede A-018'in eski aracına binmiştim o da A-025 gibiydi hemen hemen.

D2 yazın var Karsan giriyor benim merak ettiklerimden 48C daha çok orman içinden gidiyor siz denediniz mi @kısayolunuzunu
Sadece yaz kalkıyor ise bu yaz deneyeyim o zaman.

Kemerburgaz - Köy hatlarının hiçbirine binmedim hocam. Binersem nasıl dönerim diye düşünüyorum, bir de bütün günümü oraya vermem gerekiyor böyle bir durumda.

Sadece yaz kalkıyor ise bu yaz deneyeyim o zaman.

Kemerburgaz - Köy hatlarının hiçbirine binmedim hocam. Binersem nasıl dönerim diye düşünüyorum, bir de bütün günümü oraya vermem gerekiyor böyle bir durumda.
Hocam kimilerinde gözle görülür bir artış oldu en son 48C ye iki araç veriyorlardı
[automerge]1770571174[/automerge]
İstisnasız tüm köy hatlarına bindim ama tekrar binmek istiyorum.
Yine bekleriz Hocam zevkli ve hızlı gitmeleri beni cezbediyor

sen hangi hattı tercih ederdin

Eğer İstanbul'da farklı bir deneyim yaşamak istersen, 500T hattını denemeni öneririm. 500T, İstanbul'un en uzun ve en ikonik hatlarından biri olarak bilinir ve şehrin birçok farklı bölgesinden geçer. Yolculuk sırasında hem İstanbul'un farklı yüzlerini görebilir hem de uzun bir seyahatin keyfini çıkarabilirsin. Ayrıca, 76D hattı da çift katlı otobüsleriyle farklı bir deneyim sunar. Eğer daha kısa ama etkileyici bir güzergah istiyorsan, 48D hattı da ormanlık alanlardan geçtiği için doğanın tadını çıkarabileceğin bir seçenek olabilir.

Hocam kimilerinde gözle görülür bir artış oldu en son 48C ye iki araç veriyorlardı
Kemerburgaz'a işim düşerse ve günüm boş olursa deneyeyim.
Yine bekleriz Hocam zevkli ve hızlı gitmeleri beni cezbediyor
Genel olarak dip gaz yapılan hatlar var mı? Ben Eshot 200 ile yaşadığım deneyimi İstanbul'da da yaşamak istiyorum. (Araba ile 25dk olan yolu otobüsle 18 dk'da gittik :) )

Kemerburgaz'a işim düşerse ve günüm boş olursa deneyeyim.

Genel olarak dip gaz yapılan hatlar var mı? Ben Eshot 200 ile yaşadığım deneyimi İstanbul'da da yaşamak istiyorum. (Araba ile 25dk olan yolu otobüsle 18 dk'da gittik :) )
gece hatları?

Genel olarak dip gaz yapılan hatlar var mı? Ben Eshot 200 ile yaşadığım deneyimi İstanbul'da da yaşamak istiyorum. (Araba ile 25dk olan yolu otobüsle 18 dk'da gittik :)
Benim önereceğim 48K olur 48C Göktürkçe uğramadan orman yoluna giriyor 48KA ve 48P Göktürk ten çıktıktan sonra bozuk arnuvutköy yoluna giriyorlar ama 48K Göktürkten çıktıktan sonra havalimanı otobanına ve sonra kendisinin 2 şeritli bir yolu üzerinde gidiyor genelde Sultangazi kentleri veriliyor

Geri
Üst Alt