İett Duraklarındaki Bilgilendirme Ekranları

Routewatcher

Binbaşı
Kayıtlı Üye
1/3
Konu sahibi
Bu başlık altında İETT duraklarındaki dijital bilgilendirme ekranları hakkında görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. Ekranların kullanışlılığı, zamanlama doğruluğu, tasarımı ve kullanıcı deneyimiyle ilgili düşündüklerinizi buradan yazabilirsiniz. Ayrıca, ekranların daha verimli hale getirilmesi için önerileriniz varsa, bunları da paylaşabilirsiniz. Hangi duraklara daha fazla bilgilendirme ekranı gerektiğini düşündüğünüzü de belirtebilirsiniz. Hep birlikte daha iyi bir ulaşım deneyimi için fikir alışverişi yapabilirsiniz.

Durak adı: İncirli

1000140627.jpg

Bilgilendirme ekranları artık böyle oldu. Bana eskisine göre daha iyi geldi. Bazı duraklarda halen eskisi duruyor. (Örn.Bakırköy son durak)

Durak adı: İncirli

Ekli dosyayı görüntüle 64263

Bilgilendirme ekranları artık böyle oldu. Bana eskisine göre daha iyi geldi. Bazı duraklarda halen eskisi duruyor. (Örn.Bakırköy son durak)
Bu ekranları çok beğendim ben. Sürelerinin doğru olmama sebebi ise trafiği katmadan yapılan hesap. Trafiği katarak hesap yapmayı bulurlarsa cidden 4/4'lük ekran olacaklar. Sanırım trafiksiz ortalama yol ne kadar sürüyorsa ona göre hesap yapıp dakika yazıyorlar. Araç hala gelemiyorsa da 2-3 dakikada sürekli kalıyor

Konu sahibi
Geri
Üst Alt