Midibüs iett’ye en son gelmesi gereken araçlar arasında.3000 tork sunan elektrikli araçlar var midibüs kategorisinde avrupada yokuş için birebir sanırım Heuliez GX 137 idi tam hatırlamıyorum. Yokuş denmiş ekliyim dedim.
Midibüs iett’ye en son gelmesi gereken araçlar arasında.3000 tork sunan elektrikli araçlar var midibüs kategorisinde avrupada yokuş için birebir sanırım Heuliez GX 137 idi tam hatırlamıyorum. Yokuş denmiş ekliyim dedim.
Hiç de cuk oturmamış. Dünyanın en iğrenç renk ikilisi.olsun.Rengi de güzel.Otokara sarı kırmızı cuk oturmuş.![]()
Fenerbahçeli olarak size katılıyorumBence tabelası çok güzel. İstanbul'da da bir Avrupai bir tabela görebiliriz artık belki.
Hiç de cuk oturmamış. Dünyanın en iğrenç renk ikilisi.
Bence tabelası çok güzel. İstanbul'da da Avrupai bir tabela görebiliriz artık belki.
Hiç de cuk oturmamış. Dünyanın en iğrenç renk ikilisi.
Kesin olarak katılacaklar olarak düzeltelim,buna isuzu mercedes dahil edelim. Hepsi girer ancak kazanan otokar yada akia olurİhalebul isimli websitesinde muhtemel katılımcılar sekmesinden aldığım bilgiye göre,
Muhtemel katılımcılar :
Ekli dosyayı görüntüle 130458
Şu anda el koyulmuş vaziyette geri dönmesi zor, ancak ihaleyi almasıda zor. Iflastan kurtuldu ancak halen eski sahiplerine teslim edilmediŞirketin Tmsf yönetiminde devam ettiği yazıyor.
Bu maalesef imkansız, 10 mercedes fiyatına 30 bmc alabilirsiniz,Gerekirse fazla para verilip daha kaliteli araç alınsın.
Bunu sıklıkla görüyorum, A31** serisinden araçların bile arka ledleri bozuk durumda. En son bunlar gelmişti. 13 yıllık Otokarlardaki led ışıklar bu kadar kötü durumda değil.
Hocam Mercedes nokta atışı yapabileceği ihalelere girer. Eğer girerse kazanır. Girmezse zaten kazanamayacağını biliyordur.Kesin olarak katılacaklar olarak düzeltelim,buna isuzu mercedes dahil edelim. Hepsi girer ancak kazanan otokar yada akia olur
Şu anda el koyulmuş vaziyette geri dönmesi zor, ancak ihaleyi almasıda zor. Iflastan kurtuldu ancak halen eski sahiplerine teslim edilmedi
Bu maalesef imkansız, 10 mercedes fiyatına 30 bmc alabilirsiniz,
Mercedes referans mantığıyla hareket ediyor. Neredeyse tüm ihalelelere giriyorlar. Hem ibb hem iettHocam Mercedes nokta atışı yapabileceği ihalelere girer. Eğer girerse kazanır. Girmezse zaten kazanamayacağını biliyordur.
İhaleler kapalı olması bir şey değiştirmiyor, fiyat şimdiden bellidirŞayet tekliflerde önemli bir fark olmazsa solo Akialar kadar kalitesizine düşmeseler kâfidir.
Midibus alımı iett tarafından alınacak araçlar dar bölge p/d araçları için tercih edilecekler. Bunlarda karsan olacaktırMidibüs iett’ye en son gelmesi gereken araçlar arasında.
Yaklaşık mâliyet 323.566.103 TL ve üzeriİhaleler kapalı olması bir şey değiştirmiyor, fiyat şimdiden bellidir
Daha üstü,daha altı da olabilir. Bu iett ile firmalar arasındadır. Bunu bilmemiz şu anlık mümkün değilYaklaşık mâliyet 323.566.103 TL ve üzeri
Tanıtım görselinde Bmc Neocity varMidibus alımı iett tarafından alınacak araçlar dar bölge p/d araçları için tercih edilecekler. Bunlarda karsan olacaktır
Ben atak alınabileceğini düşünüyorumTanıtım görselinde Bmc Neocity var
Malum dar bölge,adalar,p/d gibi hatlar iett için referans hatlar bunlara araç sağlamak için jest,atak tarzı araç alımı yapacaktırKarsan Jest gibi araç almak mantıksız olur özellikle dar kesimlerde kullanılacaksa veya yolcusu az olan hatlarda kullanım yapılacaksa 10.5 metre en ideal araçtır kaldı İETT gibi bir kurum un Minibüs tarzı bir araç alması rezilliktir
Öngörünüzün tutma ihtimali yüksek. Fakat İstanbul şartlarında en dayanıklısı Bmc Neocity olur. Şu an hali hazırda P>D hattında bir adet 34 SU XX plakalı Bmc Neocity çalışmakta ve iett nin aracı beğendiğini düşünüyorum.Ben atak alınabileceğini düşünüyorum
aracı begendiler, dönüşler gayet olumlu ancak dediğim gibi bu sefer alımlar karsan olacaktır. Iett tek bir markaya yonelmeyi pek sevmez, bir bmc alıyorsa 1 karsan alır mutlakaÖngörünüzün tutma ihtimali yüksek. Fakat İstanbul şartlarında en dayanıklısı Bmc Neocity olur. Şu an hali hazırda P>D hattında bir adet 34 SU XX plakalı Bmc Neocity çalışmakta ve iett nin aracı beğendiğini düşünüyorum.
Iett bu araclari alacağını sanmıyorum, en başta rampa problemli araclarIsuzu Novociti Lifetw güzel araç İstanbula uyar veya Isuzu Citibusta güzel araç
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.