İETT Araç Filosu ve Araçları Hakkında Sohbet

İhale olacağı kesin ama marka konusunda bilgim yok.
Fakat;
100 elektrikli
150 solo
150 18 mt diye ihale varmış.
En azından Otokar ya da Akia olmaz diye düşünüyorum
Elektrikli seçeneği çok olmadığı için belki kısa araçlara yatırım yaparlarsa Karsan E-ata olabilir. 10m diye biliyorum aracı.

12M elektrikli sanırım Otokar E-kent vardı.

Akia da elektrikli üretmişti. Akia alıp akiayı da batmaktan kurtarılabilir

Peki bu durum sakıncalı değil mi?

Örneğin tek biletli hatta çalışan aracı çift biletli hattan değiştirmeyi unuturlarsa vatandaş boşuna çift bilet basmış olur
sakıncalı ancak, araç sistemde otomatik olarak okunduğu için,herhangi bir kusuru yok. Ama olurda tek bilet olan hatta çift bilet basıldığıni görürseniz 153 ödemeyi geri yapar (kart okuma sisteminde fiyat gorunur)

Elektrikli seçeneği çok olmadığı için belki kısa araçlara yatırım yaparlarsa Karsan E-ata olabilir. 10m diye biliyorum aracı.

%99 o şekilde olur (karsan ile hibe anlaşması test amaçlı tam otonom araç alabilir)

Temsa elektron muydu neydi o da güzeldi ama ben karsan E-Ata alınmasından yanayım

İhale olacağı kesin ama marka konusunda bilgim yok.
Fakat;
100 elektrikli
150 solo
150 18 mt diye ihale varmış.
Dizeller için Otokar veya Mercedes diyorum ben. Hatta makyajlı Kent’leri İstanbul sokaklarında görebiliriz.

Son düzenleme:

Elektrikli piyasasında şu sıralar Karsan'ı cok duyuyoruz

Akia metrobüs aracı iç kısmı

f764e237b557b3d83fb9e18710862cc4.webp

Yeni otokarlara ben pek ısınamıyorum. Umarım körüklü ihalesini mercedes kazanır. Ama 100 adet körüklü çok az. %20 artırım yapsalar 120 adet oluyor.

Ben tek kalem de 300-350 körüklü istiyorum.

Gitsin batsın ya. Şehir içine yaptıkları araçlar ortada. Niye metrobüsteki özenin yarısını bile bunlarda göremedik?

Gitsin batsın ya. Şehir içine yaptıkları araçlar ortada. Niye metrobüsteki özenin yarısını bile bunlarda göremedik?
Yanlış yazmış olabilirim abi. Kurtaralım demek istemedim kurtarmaya çalışabilirler demek istedim

Geri
Üst Alt