Sadece test değil, fabrika ziyareti, şöför eğitimi gibi durumlar da oldu pandemideParasını verince test edilmeyecek marka yok
Sadece test değil, fabrika ziyareti, şöför eğitimi gibi durumlar da oldu pandemideParasını verince test edilmeyecek marka yok
MAN olayına vakıf olmayanlar için bir özet geçer misiniz?Otokar artık çok zor ihtimal. Son zamanlardaki İETT'nin Otokar kazaları, hararetleri, arızalar... İETT ve Otokar arasındaki arayı bozdu. Tıpkı MAN gibi. 2000-828'i de zor tamir etmişlerdi.
Körüğü ikiye ayrılan otobüsü kastediyor sanırımMAN olayına vakıf olmayanlar için bir özet geçer misiniz?
Alımları onlar belirlemiyor. Ihaleye göre hareket edilirGaraj bakım personeli, metrobüs işletme halen Ulaşım’da
Alakası yok, otokar ihalelerde her zaman en öndedir, bir sürü sebep varken bunlara bağlı olarak ihaleye sokmamak imkansizKent XL’ın İETT’ye açtığı türlü olaylardan sonra Otokar zor. Otokar’ın İETT’nin suyuna gitmesi lazım bir daha Otokar görmek için
2007 yılında man sl200 körüklü otobüs kaza yapmisti 1 vatandaşımız maalesef hayatını kaybetmişti, kaza sonrasında araç yapıldı lakin dikiş tutturamayip hurdaya gitti sonrasında ihale,iett ile araları sogumustur hala o soğukluk devam ediyorMAN olayına vakıf olmayanlar için bir özet geçer misiniz?
Bu dediğiniz kısa vadede Messi'nin GS'ye gelmesine kıyasla daha düşük ihtimal gibi görünüyorİnşallah römorklu otobüs denenir
Şimdi olmasına gerek yok ama gelecekte olacağın inanıyorum.Bu dediğiniz kısa vadede Messi'nin GS'ye gelmesine kıyasla daha düşük ihtimal gibi görünüyor![]()
Ben yıldız atılımı olabileceğini de düşünüyorum. Akia giderse Mercedes motorlu olarak Conecto alınabilirBen İETT nin otokar alacağını zannetmiyorum körüklü olarak BMC Procity TR 18 alınabilir
Mercedes'in İstanbulda İhale kazanabileceğini düşünmüyorum. En düşük teklifi vermeleri için tek başlarına katılmaları lazım. Anca bu şekilde Mercedes gelebilirBen yıldız atılımı olabileceğini de düşünüyorum. Akia giderse Mercedes motorlu olarak Conecto alınabilir
Alınır alınmasına da işte siyasi sebepler yüzünden yoksa Mercedes kaç kere ihale kazandı İstanbul'da yine kazanmak istese kazanır ihaleyiMercedes'in İstanbulda İhale kazanacağını düşünmüyorum. En düşük teklifi vermeleri için tek başlarına katılmaları lazım. Anca bu şekilde Mercedes gelebilir
Bakım işini dandirik firmalara vermesin belediye de o zaman Mercedes'in yerinde olsam ben de aynısını yapardımAlınır alınmasına da işte siyasi sebepler yüzünden yoksa Mercedes kaç kere ihale kazandı İstanbul'da yine kazanmak istese kazanır ihaleyi
Detaylı bilgi için buraya bakabilirsiniz2007 yılında man sl200 körüklü otobüs kaza yapmisti 1 vatandaşımız maalesef hayatını kaybetmişti, kaza sonrasında araç yapıldı lakin dikiş tutturamayip hurdaya gitti sonrasında ihale,iett ile araları sogumustur hala o soğukluk devam ediyor
Haber linkini bırakıyorum;
![]()
Bağcılar’da kaza yapan İETT otobüsü ikiye ayrıldı
Bağcılar'da kontrolden çıkan İETT otobüsü bariyerlere çarparak ortadan ikiye ayrıldı.www.hurriyet.com.tr
Zamanının 34 hattı şimdiki 78Detaylı bilgi için buraya bakabilirsiniz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.