İETT Araç Filosu ve Araçları Hakkında Sohbet

Sizce Temsa Avenue CNG' mi Karsan Breda CNG' mi ?? Eskiden Temsa diyordum ama şimdi Karsan diyorum.
Daha fazla yolcu alması, en arka motor yanı koltukları olması sebebiyle Temsa CNG. Hem de CNG'li Temsalar, CNG'li karsanlara göre daha az yanıp filodan ayrılıyorlar. Genel sorunları hararet

1764419076753.png

Yüksek kapasiteli araçlara ,yeni nesil metrobüslere ihtiyaç varmış.

Artık şu İ.E.T.T araç alımlarını da görmenin vakti gelmedi mi ? 10 + yıl önceki yönetimin aldığı araçlarla işliyor sistem.
Katılıyorum. ÖHO Esnafına gelince yaş sınırı var fakat İETT'de hala 18-20 yıllık körüklüler çalışıyor

Katılıyorum. ÖHO Esnafına gelince yaş sınırı var fakat İETT'de hala 18-20 yıllık körüklüler çalışıyor
Umarım 2026 yılı sadece Özel Halk Otobüsleri esnafı için değil İETT içinde verimli geçer. Halkın yeni körüklü ve solo araçlara ihtiyacı var

Umarım 2026 yılı sadece Özel Halk Otobüsleri esnafı için değil İETT içinde verimli geçer. Halkın yeni körüklü ve solo araçlara ihtiyacı var
Ben şöför abilerden MAN alımı duydum ama daha hiçbirşey belli değilmiş. Sanırım 18 metre MAN alınabilir ileriki yıllarda. Özellikle metrobüse alınabilir.

Ben şöför abilerden MAN alımı duydum ama daha hiçbirşey belli değilmiş. Sanırım 18 metre MAN alınabilir ileriki yıllarda. Özellikle metrobüse alınabilir.
Metrobüs bence artık yeterli ya. 300 Ek araç yapıldı. Eski Conecto, Capacityler falan da idare ediyorlar. Şehir içi daha kötü durumda. En yeni Körüklü Araç 2013 Model o da Karsanlar

Metrobüs bence artık yeterli ya. 300 Ek araç yapıldı. Eski Conecto, Capacityler falan da idare ediyorlar. Şehir içi daha kötü durumda. En yeni Körüklü Araç 2013 Model o da Karsanlar
Gece seferleri komple Conecto,CapaCity'lerle çalışıyor belki kasa yükseltmesi yapılabilir. Zaten Conecto'lar bence dış hatların hakkı.

Geri
Üst Alt