1/3
Yeni kasa daha engelli yaşlı dostu diye hatılyıtoukYaşlılar pek çıkamıyor diye daha çok seviyorum![]()
Yeni kasa daha engelli yaşlı dostu diye hatılyıtoukYaşlılar pek çıkamıyor diye daha çok seviyorum![]()
İyi de yapıyorlar, tek enayi bizim İETTBaşka belediyeler Akia diye bir markanın olduğundan haberi yok gibi duruyor BMC veya Otokar alıyorlar
Metrobüsler çok pahalı olduğu için artık onlara binmiyorum. Sadece ücretsiz olduğu zaman yolculuk edebilriim sanırım. Şehir içindeki araçlar da en az metrobüsler kadar kaliteli ve düzgün olmalı.İlk defa bir belediyeye özel üretim yapıyorlar bu normal aynı durum kent xl da olmuştu
İlk üretim Procity TR kasaları aldılar ona bakılırsaİyi de yapıyorlar, tek enayi bizim İETT![]()
Estetik olarak iyi olduğunu düşünüyorum. En az metrobüs kadar asil. Normalde böyle agresif bakışlı araçlardan hazzetmeyen biri olarak söyliyorum, diğer markaların aksine markanın imajı gibi geliyor bana.Yakışıklı araba dediğin Procity TR veya makyajsız Citiport gibi olur. 3000lik Akialar sanki baştan savma üretilmiş, estetik sıfır. Ama metrobüsleri kesinlikle çok asil görünüyor, buna asla itiraz edemem.
Ticari araçta tasarım en son gelen unsurdur. Bakınız Mercedes Benz Sprinter, Conecto modelleri ufak makyaj operasyonları dışında aynı kasa ile devam ediyorlar.Kokpitlere göre yolculuk etmiyoruz, konforu ve tasarımı iyi olsun yeterlidir.
Sanırım Fransa' da metrobüs alacak. RATP , metrobüs dairesini incelemeye gelmişti. Akia mı alır başka marka mı orasını bilemem tabi.Estetik olarak iyi olduğunu düşünüyorum. En az metrobüs kadar asil. Normalde böyle agresif bakışlı araçlardan hazzetmeyen biri olarak söyliyorum, diğer markaların aksine markanın imajı gibi geliyor bana.
“Tek enayi” İETT değil, yurtdışında rağbet görüyor. Daha yeni Belgrat aldı. Bizim ülkede gavur icadı gibi taşlanıyor yurtdışındakiler alıyorss var bir bildikleri
Conecto için bayağı yanlış ama sprinterda haklısınızTicari araçta tasarım en son gelen unsurdur. Bakınız Mercedes Benz Sprinter, Conecto modelleri ufak makyaj operasyonları dışında aynı kasa ile devam ediyorlar.
Abi bu detaylara çok takılmıyorsan aynaların suçu neKokpitlere göre yolculuk etmiyoruz, konforu ve tasarımı iyi olsun yeterlidir.
Eşya koyma yerleri arasında gözlemlediğim kadarıyla en çok oraya oturuluyor. En az orta kapıdaki. Oraya genelde veletler anaları tarafından konuluyorSol arka tekerin üstü boş ve eşya koyma yeri var.Ama çoğunlukla oraya oturan kişiler görüyorum ve koridoru kapatıyorlar.
Evet onu da hemen hemen her gün görüyorumOraya genelde veletler anaları tarafından konuluyor
Conecto 2026 yılında değişecek sanırım. Mevcut "Black Edition" kasa , renksiz olan kasanın siyah önlü ve geliştirilmiş hali.Conecto için bayağı yanlış ama sprinterda haklısınız
Eski conectonunki çok iyiydi çok beğeniyordum bunda pek bir fark oluşturmamışConecto 2026 yılında değişecek sanırım. Mevcut "Black Edition" kasa , renksiz olan kasanın siyah önlü ve geliştirilmiş hali.
Ne güzel İ.E.T.T bagajlı ve eşyalı yolcuları düşünmüş. Suistimal edilmesi ayrı problem tabi.Sol arka tekerin üstü boş ve eşya koyma yeri var.Ama çoğunlukla oraya oturan kişiler görüyorum ve koridoru kapatıyorlar.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.