İBB'nin Arnavutköydeki MD Kodlu Yeşil Minibüs Projesi

Mescidi selamdan Habibler ve Arnavutköy merkeze girmeyen Expres hatlar açılabilir.Örneğin Boğazköy memba-Ayazma-Bolluca-İmrahar veya 36HT nin Arnavutköy merkeze girmeden. kozlardan gidip gelecek hat
Bölgeye ek hat açılmaz bence elde olan hatlar değerlendirilir. Ek minibüs takviyesi yapılır

336H-1 den çıktı galiba yeşil minibüsler ondan sonra tabiiki iett eksikliği tamamlamadı ve 336H-1 kapandı.

Arkadaşlar ben harbiyede çalışıyorum tamamen bölge öho 89T-32T gibi hatlar iett de inanın yüzde 3 aksama ve sorun oranı çünkü tüm hatlar özel

Öho grupları eskiden boğazköye bile çalışırdı ama artan maliyet ve trafikte kalış süresinin uzaması şehriçinde çalışmaya endeksledü öho gruplarını otobüs aş nin bile grupları var

Ben küçükken hatırlıyorum 54Ç-54ÖR gibi hatlar 10 dakikada bir geçerdi iett çıktı otobüs aş girdi onları aldılar alibeyköye verdiler ve iett destek araba vermedi hatlar 25 dk da bire düştü

54K ya araç-şöför eksikliğinden topkapı araba gönderiyor sorun büyük ve giderilmiyoda hergün bi yerlerden araba eksiltiyolar

Körüklü araba zaten göremezsin orası ayrı bi durum artık normal araç görmekte çok zorlaştı

Git gide kötüye gidiyor iett nin durumu

Geri
Üst Alt