1/3
Bir kaç tane video çekmiştim.Motor sesi güzelmiş, kalkıştan hızlanmaya da bir video çekebilirsen çok güzel olur.
Bu video da duraktan kalkış yaparken en başta.
Bir kaç tane video çekmiştim.Motor sesi güzelmiş, kalkıştan hızlanmaya da bir video çekebilirsen çok güzel olur.
Normalde DAF motor ile piyasaya giriş yapacaklardı son anda Mercedes'e döndüler. DAF opsiyonel oldu sanırım.Hani Mercedes motor kullanıyordu.
Özel halk otobüslerine satılan bilgiler değil. İlk satın alan sahibi C-434 röportajında Mercedes Motorlu olduğunu söylüyorduEkli dosyayı görüntüle 128317
Habaş sitesindeki verilere göre ComfortCity modelinde PACCAR MX-11 motor bulunuyor. Bilmeyenler için; PACCAR, DAF’ın sahibidir.
Tasarıma bak Allah Aşkına Arka Otokar Kent Lf+Akia Karılımı Yanlar 2009 Model Procity ön akia procity karışımı ön panel ayrı bi faciaEkli dosyayı görüntüle 106842Habaş ile BMC arasında ortaklık veya lisans kiralama gibi bir olay var mı ? 12 metre habaşın şasisi procity ile aynı gibi.
Çok sıkıntılı bir motor. İzmir’deki Otokar’lar bayağı problemli.Ekli dosyayı görüntüle 128317
Habaş sitesindeki verilere göre ComfortCity modelinde PACCAR MX-11 motor bulunuyor. Bilmeyenler için; PACCAR, DAF’ın sahibidir.
Ticari araç işteTasarıma bak Allah Aşkına Arka Otokar Kent Lf+Akia Karılımı Yanlar 2009 Model Procity ön akia procity karışımı ön panel ayrı bi facia
Motor Mercedes ama Paccar değildi iyiki.Çok sıkıntılı bir motor. İzmir’deki Otokar’lar bayağı problemli.
Motordaki fan uğultusu 2016-2018 model Akia'ları andırıyor.Bir kaç tane video çekmiştim.
Ekli dosyayı görüntüle 128266
Bu video da duraktan kalkış yaparken en başta.
ZF Ecolife 2 şanzıman olduğunu da söylemişti. Bu da çok önemli.Özel halk otobüslerine satılan bilgiler değil. İlk satın alan sahibi C-434 röportajında Mercedes Motorlu olduğunu söylüyordu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.