Güncel Depremler Bilgi

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde saat 09.41 sularında 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.​

Yani artık alıştık bunlara. Sındırgı durmayacak gibi. Yarım yıldır sallanıyor.

Bildirim attı ancak hissetmedik

IMG_20260216_002009.jpg

Bence çok güzel uygulama Android den uyarı gelmiyor bu uygulama sayesinde en az 10 saniye önce bildirim atıyor. Bu kullanıcı bildirimlerini kapatmayı da unutmayınız. Gereksiz yere bildirim atıp tedirgin ediyorlardı
Evet uygulama çok iyi en başından beri kullanıyorum ancak bazı bildirimleri yersiz. 2.9'u Silivri'de yaşayan biri bile hissetmez bana gecenin yarısında 4.0 olarak geliyor

Evet uygulama çok iyi en başından beri kullanıyorum ancak bazı bildirimleri yersiz. 2.9'u Silivri'de yaşayan biri bile hissetmez bana gecenin yarısında 4.0 olarak geliyor
Onu uygulama içinden şu kademeden üstüne alarm çal diye seçebiliyorsun. Ayarlar > sismik ağ bildirimleri > min büyüklük ve maksimum mesafe ayarı var

:rolleyes: sanki

Ekleme : Dün binada sarsıntı oldu, doğal olarak deprem sandık. Bina eskiden sobalıydı. 35 yıllık bir bina. Aşırı yağmur sonrası bina baca borusundan aşağı büyük bir gümbürtü geldi ve bina sallandı. 4,0 büyüklüğünde bir sarsıntı. Avize oynadı. 2-3 aile aşağı indi, deprem haberi yoktu. Bugün bakanlıktan ekip gelecek, binayı kontrol edecek.

Deprem olduğunda hep derim ki, inşallah merkez üssü burasıdır. Çünkü sallamış ve geçmiştir. Mesela 4.0'lük hissettik. Merkez üssü başka yerse 5-6-7 olacak belki.

Son düzenleme:

İsrail'de deprem mi oldu... Kafa karıştıran 7.0'lık deprem bildirimi​

Deprem Ağı ve benzeri uygulamalar bu sabah saatlerinde İsrail'de 7.0 büyüklüğünde deprem olduğuna dair bildirim gönderdi. Söz konusu deprem bildirimi Türk ve Yunan kullanıcılara da giderken, duruma tepki yağdı.​

Ekli dosyalar

• ghjmh4-usdv.jpg
    ghjmh4-usdv.jpg
    54.1 KB · Görüntüleme: 0
  • ekran-goruntusu-445-dukm.png
    ekran-goruntusu-445-dukm.png
    272.3 KB · Görüntüleme: 0
  • son-dakika-israilde-deprem-oldu-zams.jpg
    son-dakika-israilde-deprem-oldu-zams.jpg
    35.7 KB · Görüntüleme: 0
Geri
Üst Alt