M2 kodu hangisiydiM3 Hattı olacak şekilde plan yapılıyor, hattın kodu resmi olarak olarak kesin değil ancak m3 kodunu vermek mantıklı olur.
M2 kodu hangisiydiM3 Hattı olacak şekilde plan yapılıyor, hattın kodu resmi olarak olarak kesin değil ancak m3 kodunu vermek mantıklı olur.
Körfezray değil mi?M2 kodu hangisiydi
Kesin bir bilgi yok bununla ilgiliKörfezray değil mi?
UAB niye yaptığı hatlara kodlama koymaktan aciz anlamıyorum, neymiş o zaman söylesinler "raylı sistem" diyerek geçiştiremezler. Metroysa metro, light rail ise light rail, tramvay mı banliyö mü yani biraz açık olsalar keşke.Kesin bir bilgi yok bununla ilgili
U1, B1, HR1 gibi olabilirUAB niye yaptığı hatlara kodlama koymaktan aciz anlamıyorum, neymiş o zaman söylesinler "raylı sistem" diyerek geçiştiremezler. Metroysa metro, light rail ise light rail, tramvay mı banliyö mü yani biraz açık olsalar keşke.
Körfezray 2.yapılan hat o yüzden M2 olarak adlandırılabilir.Körfezray değil mi?
![]()
Gebze Darıca Metro - Marmaray GAR İstasyonu 🚇 kıymetli şefim Mustafa DOĞAN ve diğer ekip arkadaşlarımızla birlikte. | Emre Kömür
Gebze Darıca Metro - Marmaray GAR İstasyonu 🚇 kıymetli şefim Mustafa DOĞAN ve diğer ekip arkadaşlarımızla birlikte.www.linkedin.com
Keşke UAB İstanbul M3 metrosunun Kirazlı-Bakırköy etabının istasyon tasarımlarını da bu şekilde tasarlasaydı baştan salma basit tasarımı var.![]()
Gebze Darıca Metro projesinde sona adım adım yaklaşıyoruz Genel Müdür hocamız Dr.Yalçın Eyigün Gebze Marmaray Gar istasyonumuzda incelemelerde bulundu. Metro istasyonlarında farklı mimari konsept… | Murat Canbal
Gebze Darıca Metro projesinde sona adım adım yaklaşıyoruz Genel Müdür hocamız Dr.Yalçın Eyigün Gebze Marmaray Gar istasyonumuzda incelemelerde bulundu. Metro istasyonlarında farklı mimari konsept tasarımlarının öncüsü Genel Müdür hocamız Dr.Yalçın Eyigün Gebze Darıca metrosunda da “Doğa...www.linkedin.com
İstanbul CHP'li belediyede olduğu için umursamamışlardır.Keşke UAB İstanbul M3 metrosunun Kirazlı-Bakırköy etabının istasyon tasarımlarını da bu şekilde tasarlasaydı baştan salma basit tasarımı var.
Ama M3'ün geçtiği yerler Bakırköy ve İncirli'yi saymazsam hep kendi kaleleri.İstanbul CHP'li belediyede olduğu için umursamamışlardır.
ona bakılırsa o zaman t4'ün de metro olması gerekiyorduAma M3'ün geçtiği yerler Bakırköy ve İncirli'yi saymazsam hep kendi kaleleri.
İstanbul CHP'li belediyede olduğu için umursamamışlardır.
Ama M3'ün geçtiği yerler Bakırköy ve İncirli'yi saymazsam hep kendi kaleleri.
Burada siyasete girmeye gerek yok. Eleştirmeye de gerek yok olmuş artıkona bakılırsa o zaman t4'ün de metro olması gerekiyordu
Katilmadigim hususlara haricinde genel olarak katılıyorum.AKP ve CHP üzerinden siyaset yapılmaması gerekiyor burası siyaset meydanı değil.
Lütfen yapmayın bu tür tartışmalara girmeyin ve böyle bir zemin hazırlamayın.
Sonuç olarak her kim yaptıysa alkışlarız, olur biter.
Nasıl ki Marmaray’ı AKP hükümeti yapıp hizmete açtıysa,
İstanbul’daki CHP iktidarı nasıl ki aynı anda 10 metro hattı inşa edebiliyorsa, hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.
Eksiği vardır ,tartışılır elbette. Tartışılmaz demiyorum. Tıpkı İstanbul’daki B2 hattı gibi. Ki düzenlemeler yapılacak, sonsuza kadar B2 hattı köy seferleri gibi kalmayacak.
Örneğin: M7 vagon eksikliği gibi. Ki bu hattın da araç alımları yapıldı. Kabataş etabıyla beraber hizmete girmiş olacak.
Ama bu tür konuları siyasileştirmeye asla gerek yok.
Treni eleştirin, seferleri eleştirin, metro hattındaki eksiklikleri iletin vs.
SİYASİLEŞTİRMEYİN LÜTFEN
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.