Gaziantep - Mrf Empire

ilzinamuh

Acemi Er
1/3
Konu sahibi
MRF-EMPIRE-PROJE-UST-GORSEL.png

• 120 Ultra Lüks 3,5+1 Konut: Geniş ve ferah yaşam alanlarıyla modern hayatın gereksinimlerini karşılayan, yüksek standartlarda daireler
  • 87 Ticari Alan: Çarşı, cadde mağazalar ve çeşitli ticari işletmeler için tasarlanmış prestijli mağaza alanları
  • Sosyal Yaşam Alanları: Spor, dinlenme, toplantı ve sosyal etkinlikler için tasarlanmış geniş ortak kullanım alanları
  • Geniş Yürüyüş Alanları: Doğayla iç içe, ferah ve huzurlu açık alanlar sakinlere rahatlama imkânı sunar
  • Çarşı ve Cadde Mağazalar: Günlük ihtiyaçlar ve alışveriş için her şeyi kapsayan, kolay ulaşılabilir ticaret noktaları
  • Ortak Kullanım Alanları: Toplantı salonları, fitness merkezleri, yeşil alanlar ve sosyal tesislerle zenginleşmiş yaşam
  • Yüksek Güvenlik ve Konfor: 7/24 güvenlik, kapalı otopark ve teknik altyapı ile güvenli ve konforlu yaşam ortamı

Bölge için epey güzel bir proje bölge de ki ticari alan sayısını artıracağı için büyük bir çekim alanı yaratacak gibi duruyor. Bitmesine az bir zaman kaldı.

Konu sahibi
Sıradan diyorsunuz ama bölge de prime hayad yapılamıyor altında boş boş dükkanlar ve üst katının hali ortada. Ki daha arka tarafa ne kuleler ne rezidanslar yapılacak hayali vardır. Mantıklı ve bitebilecek proje bence doğru projedir.

Sıradan diyorsunuz ama bölge de prime hayad yapılamıyor altında boş boş dükkanlar ve üst katının hali ortada. Ki daha arka tarafa ne kuleler ne rezidanslar yapılacak hayali vardır. Mantıklı ve bitebilecek proje bence doğru projedir.
Prime hayadt'ın devam edip edememesi bu projenin sıradanlığı gerçeğini değiştirmiyor. Kaldı ki Prime in hayadt'ın altındaki birçok dükkan açıldı. BMW showroomu bile açıldı.

Asıl konuya gelecek olursak. Projenin şirket açısından doğru ve mantıklı olması beni ilgilendirmiyor. Bundan bahsetmiyorum. Dışarıdan bakan bir vatandaş olarak bu projenin bölge için estetik durmadığını söylüyorum.

Böyle sıradan bir yapı için başlık açma gereği duymadım. Yoksa başlığı ben açardım. Akkent'teki herhangi bir site bile bu projeden daha güzel.

Son düzenleme:
Doğayla iç içe olan alanı neresiymiş acaba? 🤔

Bölgede ciddi bir araba park sorunu var. Artacak bu gidişle.

Geri
Üst Alt