1/3
Bir süpriz olarak Anadolu Yakasına gönderirlerse araçlarıİnşallah böyle bir şey olmaz İkitelli'deki Bmcler gitsin karşıya
Bir süpriz olarak Anadolu Yakasına gönderirlerse araçlarıİnşallah böyle bir şey olmaz İkitelli'deki Bmcler gitsin karşıya
Kayabaşı'na gitme ihtimalleri de var. Tamamlanmasına az kaldı.Daha önce de söylemiştim, Şahinkaya Garajında çalışan bir tanıdığım Otokar Kent'ler bize gelecek demişti ve bu durumdan pek de memnun değillerdi. Yeni araçlar Sultangazi garajına, oradaki araçlar da Şahinkaya - Anadolu garajlarına gelebilir
İkitelli'deki Bmc'ler için bakım kademesi organize edildi. Orada kalmaları kesin gibi.İnşallah böyle bir şey olmaz İkitelli'deki Bmcler gitsin karşıya
Topkapı garajına ne gelecek?Garajlarda pek bir değişiklik olmamalı bence düzen oturmuştur Yeni araçları merkezi hatlarada çalışan vereceklerdir Kayabaşına Kent göndermek yerine Akia ile Procity Tr ler gitmeli
Orada 150 civarı Akia yok muydu? Garaj kapasitesi 150 zaten.Topkapı garajına ne gelecek?
Kayabaşına garajına Akia'lar gitmeli demiş.Orada 150 civarı Akia yok muydu? Garaj kapasitesi 150 zaten.
Topkapı merkezi yerlerdeki hatlara araç vermiyor mu yeni gelecek araçları (inşaAllah man olur) oraya gönderilirKayabaşına garajına Akia'lar gitmeli demiş.
Elektriğe çevirmek ekstra masrafa değil mi ben yönetim olsam bir 10 tanesini değiştiririmBence Citaro'lar elektrikliye çevrilmek üzere bir süreliğine hizmet dışı kalacaklar, dönüşüm bitince Avrupa yakasına gidecekler.
Avrupa kalkınma bankası sübvanse edecekElektriğe çevirmek ekstra masrafa değil mi ben yönetim olsam bir 10 tanesini değiştiririm
Bizimkiler buna okeydir, çünkü otokar beğenmiyorlar. Özellikle frenleri zayıf, durmuyor motoru da çekişi de beykoz bölgesine uygun değil diyorlarİnşallah böyle bir şey olmaz İkitelli'deki Bmcler gitsin karşıya
Evet yolcu konforu güzel olsana şöförler çok yakınıyor bu sıkıntılarıBizimkiler buna okeydir, çünkü otokar beğenmiyorlar. Özellikle frenleri zayıf, durmuyor motoru da çekişi de zayıf diyorlar
Karşıda Citarolar nasıllar Hocam hala iş görürler miBizimkiler buna okeydir, çünkü otokar beğenmiyorlar. Özellikle frenleri zayıf, durmuyor motoru da çekişi de beykoz bölgesine uygun değil diyorlar
Şahinkaya garajı citarolarına neredeyse haftanın 6 günü biniyorum. Son bir yılda en fazla 2 defa yolda kalmışımdır. Arıza oranları düşük. Gayet randımanlı çalışıyotlarKarşıda Citarolar nasıllar Hocam hala iş görürler mi
Garajdaki tek araç Citaro olunca uzmanlaşmış personellerŞahinkaya garajı citarolarına neredeyse haftanın 6 günü biniyorum. Son bir yılda en fazla 2 defa yolda kalmışımdır. Arıza oranları düşük. Gayet randımanlı çalışıyotlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.