Galatasaray

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowuye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Galatasaray'ın yeni orta sahası Renato Nhaga, imza için İstanbul'da​

Son dakika... Galatasaray’ın yeni transferi Renato Nhaga, transfer görüşmelerini resmiyete dökmek için İstanbul'a geldi.
96582.webp

Son düzenleme:
Kante : 35 yaş
Nhaga : 18 yaş

Kante maaşı : 20 milyon Euro
Nhaga maaşı : 0.8 milyon Euro

Kante bonservis: 25 milyon Euro (En Nesyri verildi)
Nhaga bonservis: 5,5 milyon Euro

Kante'yi satamayacaksın. Muhtemelen 2 sene sonra futbolu bırakır.

Nhaga çok büyük ihtimalle 1 yıl sonra İspanya ligine satılır.

Son düzenleme:
Kante : 35 yaş
Khanga : 18 yaş

Kante maaşı : 20 milyon Euro
Khanga maaşı : 0.8 milyon Euro

Kante bonservis: 25 milyon Euro (En Nesyri verildi)
Khanga bonservis: 5,5 milyon Euro

Kante'yi satamayacaksın. Muhtemelen 2 sene sonra futbolu bırakır.

Khanga çok büyük ihtimalle 1 yıl sonra İspanya ligine satılır.
Aynen öyle bakalım şu son günde neler alınacak ya da ne olacak

Galatasaray, 22 yaşındaki futbolcusu Yusuf Demir'le yollarını ayırdı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, oyuncuya katkılarından dolayı teşekkür edilirken şu ifadeler kullanıldı:

"Galatasaray formasıyla vermiş olduğu emek ve katkılardan dolayı Yusuf Demir’e teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz!"

2022-2023 sezonunda Galatasaray'a transfer olan Yusuf Demir, 2023-2024 sezonunu İsviçre'nin Basel ekibinde kiralık olarak geçirmişti.

Bu sezon sarı-kırmızılı kulübe geri dönen genç oyuncu, ligde 1 maçta 28 dakika, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 2 maçta 97 dakika sahada kaldı.

Beşiktaşlıyım, Galatasaraylılar alınmasın ama Sacha Boey yılın transferi olabilir. Bayern Münih'i iyi kazıkladınız.

Yeni Boey sakatlığından dolayı Singo olabilir. Çok iyi oyuncu fakat maça çıkabilirse iyi oyuncu. Sonu ve parası Boey olacak gibi duruyor

Beşiktaşlıyım, Galatasaraylılar alınmasın ama Sacha Boey yılın transferi olabilir. Bayern Münih'i iyi kazıkladınız.

Yeni Boey sakatlığından dolayı Singo olabilir. Çok iyi oyuncu fakat maça çıkabilirse iyi oyuncu. Sonu ve parası Boey olacak gibi duruyor
O kadar çok galatasaray başlıklarına yazıyorsunuz ki ben sizi galatasaraylı sanıyordum

O kadar çok galatasaray başlıklarına yazıyorsunuz ki ben sizi galatasaraylı sanıyordum
Fener, GS, BJK farketmeksizin gördüğüm resmi haberleri paylaşıyordum

Ancak abim Metin Oktay gibi fanatik GS'li olduğundan dolayı ekstra haberlere özen gösteriyorum :) Abimden gelen sempati diyelim

Galatasaray Sacha Boey'e satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı ve Bayern Münih kabul etti oyuncu menajeri ile bugün İstanbul'da olacak
Ani gelişen bir şey oldu.
Stoper yedeği yokken,

Boey gelirse,

Singo stopere kayabilir. Sallai orijinal yerine geçebilir. Apo ve Sanchez dinlenebilir.

Fener, GS, BJK farketmeksizin gördüğüm resmi haberleri paylaşıyordum

Ancak abim Metin Oktay gibi fanatik GS'li olduğundan dolayı ekstra haberlere özen gösteriyorum :) Abimden gelen sempati diyelim
Yorumlarını takip ediyorum.
A.... isimli bir yönetici de arkadaşımın eniştesi. Bildiğimiz enişte, ablasının eşi.
Bilgilerim pek şaşmaz...

Galatasaray, Bayern Münih'ten eski oyuncusu Sacha Boey'i kiralık olarak kadrosuna katıyor. Fransız oyuncu, Sarı-kırmızılılara imza atmak için İstanbul'a geldi.​

Can Armando'nun uçağı da indi.

Barış ve Sallai gibi oyuncular birçok pozisyonda görev yapabiliyor. Galatasaray kadrosu bu kez oldukça rotasyonlu oldu. Jakobs, Eren, Kazımcan varken Barış'ı sol bek görmeyiz herhalde. Boey, Singo ve Sallai varken Barış'ı sağ bekte de görmeyiz. Lemina'yı stoperde göreceğimiz maçlar olacaktır. Singo sağ stoper için çok iyi bir alternatif. Sallai sağ bek ve sağ kanatta sigorta. Nhaga iyi bir kesici ve top dağıtıcı olarak 6 ve 8 için iyi bir yedek.

Kaleciler : Uğurcan, Günay

Sağ bek : Boey, Singo, Sallai

Stoper : Sanchez, Abdülkerim, Singo (), Arda, Lemina, Kaan

Sol bek : Jakobs, Eren, Kazımcan

Ön libero : Torreira, Lemina, Kaan (), Nhaga

Merkez orta saha : Torreira (), Sara, İlkay, Nhaga (), Gökdeniz

Sağ kanat : Sane, Yunus, Sallai (), Asprilla

Sol kanat : Barış, Lang, Ahmed

Forvet arkası : İlkay (), Yunus (), Lang ()

Santrafor : Osimhen, İcardi, Barış ()

Geri
Üst Alt