Fenerbahçe

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowuye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Filip Jörgensen'in değerine şimdi baktım da 15 milyon Euro olmuş. Abartılı meblağlar. Adeta bir emlak balonu gibi. Futbolcu piyasası grafiğini son yıllarda lale soğanı grafiğine benzetiyorum. Bunlar kim ki bu kadar para ediyorlar? Etten, kemikten insanlar. Parayı görünce şımarıyorlar.

Tedesco ile yola devam edemezler sadece zaman kazanmak ( aslında kaybetmek) için yapıldı, ilk beraberlikte basın toplantısına çıkamadan kovulacaktır, süreç yönetimi çok zayıf hala şampiyonluk iddiası varken o ihtimali de ortadan kaldırttırıp kovacaklar, herkesin düşündüğünün tersini yaparak 2 günlük bir imaj kazandı yönetim ama hesaplar hep ters, düğme baştan yanlış ne yapsan olmuyor mantalite değişmeli Fenerde

Futbol piyasası aşırı kapitalizm kokuyor artık. Eskiden daha tutarlıydı. Milyon eurolar havalarda uçuşuyor. Bu paraların yüzde birini bile tüm iş hayatınızda kazanamazsınız. Bunlar çok büyük paralar. Bunları şımartan da maalesef bizleriz.

Futbol piyasası aşırı kapitalizm kokuyor artık. Eskiden daha tutarlıydı. Milyon eurolar havalarda uçuşuyor. Bu paraların yüzde birini bile tüm iş hayatınızda kazanamazsınız. Bunlar çok büyük paralar. Bunları şımartan da maalesef bizleriz.
Ama fiyatlar artık bu.
Yani piyasası bu.
Balon değil, çünkü artık oturmuş.
Bence 5 litre yağ 500 lira etmez, 150 lira eder. Ama 500 lira. Ve inmeyecek

Fenerbahçe başarılı olmak istiyorsa öncelikle şu yıldız takıntısından vazgeçmelidir. 3 yıldızın varsa 3 yıldızın vardır formanda. Nedir bu 5 yıldız ısrarı anlamak güç. Ne yani 3 yıldız olunca taraftar desteğin mi azalacak, itibarın mı zedelenecek? Ali Koç'un yanlış işlerinden bir örnek.

1773596756228.webp

Fenerbahçe başarılı olmak istiyorsa öncelikle şu yıldız takıntısından vazgeçmelidir. 3 yıldızın varsa 3 yıldızın vardır formanda. Nedir bu 5 yıldız ısrarı anlamak güç. Ne yani 3 yıldız olunca taraftar desteğin mi azalacak, itibarın mı zedelenecek? Ali Koç'un yanlış işlerinden bir örnek.

Ekli dosyayı görüntüle 128336
Zaten 3 yıldızlar 5 yıldız başkanın uydurması UEFA bile kabul etmedi zaten

Geri
Üst Alt