E
Enstanya
Aslında Evka 3 yerine Evka 4 den olabilir
Şöyle bir şey yaptım
Aslında Evka 3 yerine Evka 4 den olabilir
Ekli dosyayı görüntüle 69324
594 neyin nesi? kent rehberinde tesadüfen buldum bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi
ESHOT'tan İzmir Adliyesine 3 Yeni Otobüs hattı!
* 592 Gaziemir - İzmir Adliyesi
Ekli dosyayı görüntüle 61358
* 593 Bostanlı - İzmir Adliyesi
Ekli dosyayı görüntüle 61359
* 594 Bornova - İzmir Adliyesi
Ekli dosyayı görüntüle 61360
Hatları 16 Aralık 2024 pazartesi günü hizmete başlıyor.
Bu hatlar çalışıyor mu?Hatta burda var.
Hangi saatlerde çalışıyor?Hatta burda var.
Akalandan geçmemesi çok saçma ordan da geçmeli.Ekli dosyayı görüntüle 69344
ESHOT Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 949 Çambel - Evka 3 Metro hattında güzergah düzenlemesine gidildiği belirtildi. Yapılan değişiklikle birlikte hat artık Kemalpaşa ilçesine bağlı Sütçüler Mahallesi’ne de ulaşım hizmeti sağlayacak.
949 Çambel -Evka 3 Metro
Duyuruya göre, 949 numaralı otobüs hattı yeni güzergahında şu duraklardan geçmeye başlayacak:
Sütçüler Köyü Girişi
Atatürk Caddesi
Baltaalanı
Hava Pilot Teğmen Erdoğan Çallı
Bahçelerarasına hitap eden bir hat olmuş muhtemelen çok seyrek çalışır ve Otokar Sultan/Novociti verirler yollar çok dar.Ekli dosyayı görüntüle 69389
481'in güzergahı Balçova'nın içinden ve İnciraltının ortasından geçirmişlerESHOT şu sıralar full Balçovaya çalışıyor
benim aklıma takılıyor,orta taraftaki seraların olduğu yoldan nasıl bir talep gelmiş,ben bile bu hat kurulana kadar orada yol olduğunu bilmiyordum481 in saatleri ve güzergahı sitede yer aldı.
Ekli dosyayı görüntüle 69416
Ekli dosyayı görüntüle 69417
İş yapsın diye üçkuyular iskeleden de geçirmişler481 in saatleri ve güzergahı sitede yer aldı.
Ekli dosyayı görüntüle 69416
Ekli dosyayı görüntüle 69417
nerden geçerse geçsin,yeter ki iş yapsınİş yapsın diye üçkuyular iskeleden de geçirmişler![]()
F. Altay'dan geçmiyor işin daha garip tarafı. Bu hattın güzergahı böyle kalmaz değiştirirler.İş yapsın diye üçkuyular iskeleden de geçirmişler![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.