ESHOT/İZULAŞ/İZTAŞIT - Hatları Hakkında Duyurular (Sefer Saati ve Güzergah Değişimleri)

Gerçekten deü metroda dursaydı da hastaneye gidenler faydalansaydı hem öğrenciler hem hastalar,
Bu hat ekspres olsa ne olur olmasa ne olur güzergahında trafik ve yolcu yok ki zaten

Son düzenleme:
Ekspres derken? Konaktan, Halkapınardan, Şirinyerden daha fazla yolcu mu var da hem ring hem ekspres hat açıyor bu ESHOT? 1 haftaya kalmaz güzergah üzerindeki ara durakları da eklerler😅
537 den daha az yolculu bir hat geliyor🤣
Hayır metro önünden geçiyorsun ve inmek isteyenler öylece istasyona bakıp Üçkuyular İskele'ye doğru gidiyor
Bu sitede önerdiğimiz hatları hizmete soksalar ESHOT kalitesi günbegün artar ciddiyim

sitede önerdiğimiz hatları hizmete soksalar
Gerçekten onbin imza toplasak ayrancılar sarnıç hattını esbaşa uzattıramayız

Kimin aklına uydular ya da kim bu kadar sözü geçer kodaman da tek sözüyle kimsenin aklına gelmeyecek bir güzergahla bir de ekspres hat açtırmayı başarabilmişler valla çok merak ediyorum

Bari izmirdeki tüm kampüslere aynı hassasiyeti gösterseler başta bakırçay olmak üzere

Demokrasi üninin ulucak köyündeki binasına gitmek için öğrenciler çile çekiyor

Son düzenleme:
Gerçekten onbin imza toplasak ayrancılar semt garajı hattını esbaşa uzattıramayız

Kimin aklına uydular ya da kim bu kadar sözü geçer kodaman da tek sözüyle kimsenin aklına gelmeyecek bir güzergahla bir de ekspres hat açtırmayı başarabilmişler valla çok merak ediyorum

Bari izmirdeki tüm kampüslere aynı hassasiyeti gösterseler başta bakırçay olmak üzere

Demokrasi üninin ulucak köyündeki binasına gitmek için öğrenciler çile çekiyor
bu paragrafta bile mis gibi bir hat önerisi var: Demokrasi Üni-Evka3 Metro Ekspres
Bunu açsalar binlerce hayır duası alırlar çünkü bizzat oraya giden bir tanıdığımdan biliyorum,oranın ulaşımı tamamen işkence
Mesela bu 483 neden F.Altay'a uğramıyor?Neden güzergahındaki metrolarda durmuyor?Kim napsın Üçkuyular İskele'yi ki normalde de o kadar yoğun bir aktarma merkezi değil?Bir sürü niçin lerle dolu bir hat...
Ayrıca bu 207 gibi nokta atışı bir hatta neden dönüşlere sefer koyulmuyor? Öğrenciler üniversiteye gitsin de nasıl dönerlerse dönsünler kime ne mi diyorlar?

483 İzmir Ekonomi Üniversitesi-Üçkuyular İskele express hattı 21.04.2025 tarihinden itibaren 20 dk ara ile açılacak.
Sanırım kuzey yolcularına kolaylık olması için planlanmış
Ve o yolu giderken Çağdaş Metro'da neden durmazsın anlamıyorum...

Ekli dosyayı görüntüle 68153
Eshot tarihinde gördüğüm en saçma 3 hat arasına girer sanki trafiği var metro istasyonunda bile durmuyor bir de o sefer sıklığı ne öyle sabah akşam 2-3 sefer atsa tamam diyeceğim nerden tutsan elinde kalıyor

o sefer sıklığı ne öyle sabah akşam 2-3 sefer atsa tamam diyeceğim nerden tutsan elinde kalıyor
483 seferleri akşam 21.10 kadar sürüyor
9dan sonra 480 nin sefer aralığı bile 30 dkya çıkıyorken pes doğrusu
483 Sefer saatleri
829BF1BF-94C4-43DE-A7AF-31BC52A6AC8D.webp

551 numaralı hat balçova içinden geçecek şekilde ayarlanmış
tekrar hoşgeldin 460

Ekli dosyayı görüntüle 68362
Sonunda ESHOT'tan güzel bir haber. Çok mantıklı olmuş, Balçova içinden hem Narlıdere'ye ulaşım sağlayacak, böyle bit hat yoktu, hem de Fahrettin Altay Aktarma'ya giden diğer hatlara ek hat olarak daha iyi ulaşım imkanı sağlayacak.

Baktılar yolcu yok hemen eklemişler biz burada daha ilk gün dedik 1 ay sonra akıllarına gelmiş bu şekilde de yolcu olmazsa bu hatta 1 ay daha ömür veriyorum ya da önce sefer kısarlar sonra kapatırlar
Bence diğer çoğu hatta olduğu gibi güzergah üzerindeki durakların hepsini ekleyip ekspres özelliğinden vazgeçmeliler. Bu şekilde hattın daha çok kullanılacağını düşünüyorum. İnciraltı bölgesindeki öğrenciler ve diğer yolcular da hattı kullanabilir. Zaten böyle bile olsa o güzergahtan Balçova içi 480 ve 969 güzergahlarına göre öğrenciler Üçkuyular İskele'den İzmir Ekonomi Üniversitesi'ne daha hızlı ulaşabilirler. Hem Üçkuyular İskele'den düz İnciraltı'ya giden sadece 486 hattı var, onun da sefer sıklığı az. Böylece bu açıdan da yararlı bir hat olur.

Bence diğer çoğu hatta olduğu gibi güzergah üzerindeki durakların hepsini ekleyip ekspres özelliğinden vazgeçmeliler. Bu şekilde hattın daha çok kullanılacağını düşünüyorum. İnciraltı bölgesindeki öğrenciler ve diğer yolcular da hattı kullanabilir.
Bu hat inciraltına gir çık yapsa hem yurttan deü hastaneye ve istasyona gidecek öğrenciler faydalanır hem de inciraltı teleferik arası turist yolcuların işini görür

Ekonomi öğrencileri öğrenci de devlet ünilerinde okuyup kykda kalanlar öğrenci değilmi

Ayrıca bu düzenleme sonrası 311 kapatılabilir

Geri
Üst Alt