ULA HAYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT
yok ya en fazla birer gün sürüyor öyle yazdıklarına bakmaULA HAYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT
Uludağ'dan binemicem
Hangi modelİlk mavi boyalılar çıkmış baya güzel gözüküyor
Procity 2012Hangi model
Fotoğraf var mı? Hibe edilecek 2009 procitylerden boyananlar var ama 2012 görememiştim.Procity 2012
Benim gördüklerim belki bunlar olabilir.Fotoğraf var mı? Hibe edilecek 2009 procitylerden boyananlar var ama 2012 görememiştim.
1 ekimde seferleri olacağı yazıyor. 227 25 dkda bir 236 sabah 30 dkda bir,öğleden sonra 40 dkda bir sefer olucak şekilde gözüküyor.227 ve 236 yeniden gözükmeye başladı ama saatleri belirsiz
Bütün hatların çarşamba günü değişik bir şekilde gözüküyor planlama mı yapıyorlar bilmiyorum966nın seferleri baya kısılmış. Niye böyle oldu?
Ekli dosyayı görüntüle 83300
Bütün hatlar tuhaf olmuş tek 428 değil ya düzenleme olacak yada bu bir hata eski verileri girmişler gibime geliyorEkli dosyayı görüntüle 83332
428'in seferleri de değişecek görünüyor. İnşallah hata vardır bunlar doğru değildir yoksa 428'de artık körüklü çalışmayacak![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.