1/3
Başka eklenen hat var mı?227 silinip 226 eklenmis kent rehberinde
Başka eklenen hat var mı?227 silinip 226 eklenmis kent rehberinde
218,12,921,655,554,169,917,918 şuanlık fark ettiklerim böyleBaşka eklenen hat var mı?
Şuanda sitedeki hatlara tek tek bakıyorum ilginç birşey bulursam yazarımBaşka eklenen hat var mı?
Bunlar eski hat. Yeniden mi açılacak?12,921,655,554,169
Kabristan hatları da gösteriyor,Bunlar eski hat. Yeniden mi açılacak?
Kabristan hatları hep vardı kent rehberinde 227 de çok uzun süredir kent rehberinde duruyorduKabristan hatları da gösteriyor,
Ha belki metro+Tramvay grevi mi gelecek
Ve hala teknofest için açılan 218, 219 ve 220 hatları kent rehberinde varKabristan hatları hep vardı kent rehberinde 227 de çok uzun süredir kent rehberinde duruyordu
ÜNİVERSİTE hattı muhtemelen o yüzden üniversite açılınca açılır bence413 de kaldırılmış
Tamam hocam sakin olun sadece sitede güncellenen şeyleri söylüyorumÜNİVERSİTE hattı muhtemelen o yüzden üniversite açılınca açılır bence
Ataşehir Tramvay'a gidiyor, bir kere binmiştim hatta Isuzu cityline vardıKent rehberinde mavişehir aktarmadan kalkan 885 diye bir hat var
Zamanında Karşıyaka Tramvayını Mavişehire uzatmayı ilk planladıkları zaman açmışlardı ataşehir tramvay-Mavişehir İzbanKent rehberinde mavişehir aktarmadan kalkan 885 diye bir hat var
Bilmiyordum ilk defa öğrendimZamanında Karşıyaka Tramvayını Mavişehire uzatmayı ilk planladıkları zaman açmışlardı ataşehir tramvay-Mavişehir İzban
Binebilmiş miydiniz?Zamanında Karşıyaka Tramvayını Mavişehire uzatmayı ilk planladıkları zaman açmışlardı ataşehir tramvay-Mavişehir İzban
o zamanlar 1 kez binmiştim 2017-2020 civarı Egekentte oturuyordum 443 gelmeyince arkaya gidip 885 e binip izbana binmiştim çiğlidende 342 ye binip eve gitmiştim bmc protırt vardı kırmızısındanBinebilmiş miydiniz?
885'de mi vardıbmc protırt vardı kırmızısından
evet885'de mi vardı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.