Eğer bu hafta iptal edildiyse akademik takvimde dönem bittiği içindir. Malum ESHOT'un zararı çok arttığından en ufak fırsatta bir şeylerden kısıyorlar.812 İzmir Bakırçay Üni - Ulukent Akt. Merkezi 2 hattı neden iptal edildi ?
Sonunda açılıyor
259: Yeşilova - Bornova Metro
Hocam erişemediğimden soruyorum,kaynak nedir?Yakın Zamanda Açılak Yeni Otobüs Hatları:
* 52: Çınartepe - Kemer AKT.
* 56: Çobançeşme - Kemer AKT.
* 259: Yeşilova - Bornova Metro
* 318: Aşık Veysel - Evka 3 Metro
* 645: Yenikent - Bergama
İzmir Kent Rehberi sitesinde çıkıyor sol üstte 3 tane çizgi var ona basın sonra eshot hat ara kısmından bakabilirsinizHocam erişemediğimden soruyorum,kaynak nedir?
52-56 muhtemelen depar çalışır
645 de 643/644 gibi olur
318 i anlayamadım Aşık Veysel'den Evka 3 Metro'ya hat çok kısa olmaz mı? 338 bile boş çalışıyor çoğunlukla
Ama 259 kesinlikle şart,hem öğrenci yükünü hem de forum bornova yüküne çok önemli katkısı olur
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.