En sevdiğiniz İçecek Nedir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi
Bir şeker kaşığı kadar atılınca güzel oluyor alışınca
Bence Tamamen Kaçak Çay'a başlayın hocam :) Halep Çay'ı öneriyorum (Yeşil paket)

Ördekli çay'ıda sevenler var ama ben daha çok Halep'i sevdim.

Camelon'da kaçak ama baya açık. onu önermiyorum.

Konu sahibi
Bence Tamamen Kaçak Çay'a başlayın hocam :) Halep Çay'ı öneriyorum (Yeşil paket)

Ördekli çay'ıda sevenler var ama ben daha çok Halep'i sevdim.

Camelon'da kaçak ama baya açık. onu önermiyorum.
Bunu dedim diye reklam yapıyorum gibi gözükmem inş yönetici tarafından banlanmam

Asitli içecekler bıraktım. Bu sene son olarak sodayı bıraktım.

Kola, Gazoz tarzı içecekleri yıllardır içmiyorum.

En sevdiğim içecekler:
1- Ayran
2- Çay
3- Ice Tea
4- Limonata
5- Meyve Suyu
Çay yerlimi hocam yoksa Kaçak'mı 😍😀

tamamen yeşil çay. inanılmaz faydaları var ilk başta acı geliyordu ama şimdi mükemmel 1. sıraya girdi en sevdiklerim listeside
Yeşil Çay bize Ters :D Ama Güzel diye duydum

Son düzenleme:
  1. Kaliteli yapılmış Yoğun bir Sahlep
  2. Sade, hafif bir kadeh Beyaz Şarap
  3. Çilekli limonata
  4. Sıcak Çikolata
  5. Bol Tuzlu Köpüklü açık Ayran
Benim ilk 5'im böyle.
İlk 2’niz tat alma duygusu gelişmiş birey izlenimi verdi bende. Kahve hakkında ne düşünmektesiniz?

İlk 2’niz tat alma duygusu gelişmiş birey izlenimi verdi bende. Kahve hakkında ne düşünmektesiniz?
Çok kahveci değilim, beni ayıltmak yerine daha çok uykumu getiriyor.

Ama içersem ya Şekerli Türk Kahvesi ya da İsmini unuttuğum bol Karamelli/Şekerli Soğuk Kahve içmeyi tercih ediyorum.

Çok kahveci değilim, beni ayıltmak yerine daha çok uykumu getiriyor.

Ama içersem ya Şekerli Türk Kahvesi ya da İsmini unuttuğum bol Karamelli/Şekerli Soğuk Kahve içmeyi tercih ediyorum.
Benim de sonradan uykumu getiriyor kolay olutor uyumak. 8 saatlik ömrü varmış kafeinin vücutta. yatış saatinizden 8 saat evvel için en fazla diyorlardı, ben zaten garip kuralları ola bir birey olduğum için 16’dan sonra içmiyordum bunu bilmeden evvel artık bildiğim için 15’e çekeceğim

Geri
Üst Alt