25G Taa taksime gidiyor35D tamamen Fatih sınırlarından geçiyor.
150,151,152, 25 türevli hatlar, 42HM
Bunlar da Sarıyer'den çıkmıyor olmalı
tuzlada yaşayan kimsenin bilmediği o hat. bir bu bir de belki 132B130T hattı Tuzla ilçesinden çıkmıyor.
Yeni Bostancı peronları Maltepe'detuzlada yaşayan kimsenin bilmediği o hat. bir bu bir de belki 132B
KM41 M deparı haricinde Maltepe'den çıkmıyor.
KM42 Maltepe'den çıkmıyor
132SP Dönüş yönünde tamamen Pendik
10B neredeyse tamamen Kadıköy. Peronlar Maltepe'de kalıyormuş??
Bostancı Marmaray’a yürüme mesafesi, Bostancı M8’in de dibinde. İstanbul’daki sınırlar sanırım öylesine çiziliyorYeni Bostancı peronları Maltepe'de
Bostancı Gösteri Merkezinin hemen arka tarafı Maltepe'ye bağlı.Bostancı Marmaray’a yürüme mesafesi, Bostancı M8’in de dibinde. İstanbul’daki sınırlar sanırım öylesine çiziliyor
Benim ananem eskiden Bostancı’da yaşardı. Minibüs Caddesi’nin Kadıköy kısmına yakındı. Evi Bostancı’yı görüyordu. Ne hikmetse evin bulunduğu sokak Maltepe’ye kayıtlıydı.
Dediğinizle alakasız ama 50R hattını seviyorum.Çünkü Gümüşsuyu Caddesi durağına gidiyorum bazen,eskiden o duraktan sadece 33 ve 33M hatları geçiyordu artık 50R'de eklendi ve daha sık geçiyor galiba 33 ve 33M'den.50R muhtemelen 50li hatlar arasında en az ilçeden geçen. Gidişte sadece Eyüpsultan ve Bayrampaşa’da bulunuyor. Dönüşte bunlara ek olarak Zeytinburnu’na da giriyor.
Bu hattı bence Alibeyköy Cep Otogarı’na uzatmalılar. Mevcut haliyle pek bir amaca hizmet etmiyor. Esenler Otogarı eski önemini yitirdi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.