2007-8 ler gitsin zaten de 2009-10-11 ler kalsın aralarında dağlar kadar kalite farkı varManlar mi gidecek diye![]()
2007-8 ler gitsin zaten de 2009-10-11 ler kalsın aralarında dağlar kadar kalite farkı varManlar mi gidecek diye![]()
Devlet kurumları böyle büyük işleri/alımları ihale olmadan yapamaz büyüğü geçtim hiçbir şeyi ihalesiz alamazİhale falan uğraşmadan gidip mandan 60 tane otobüs alınsa keşke. 5 tane de hediye ederler 65 otobüs olur.
En azından tüm bölgelere dağıtmışlar
Muhtemelen Mercedes-Benz ile alakalı bir şey çünkü Manlar çok bozlulmıyor. Tam tersine Mercedes-Benz Conecto CNG ler çok bozuluyor. Test olarak Man, Otokar,BMC hatta yabancı markalar denenmeli bence. Ayrıca dizel alınmasının sebebi muhtemelen DMO üzerinden alınmasıdır. DMO üzerinden yapılan alımlarda genelde standart donanım oluyor bu zamana kadar DMO dan alınan Mercedes-Benz'ler donanım olarak AB'nin yeni standartı olan ön sensör dışındaki herşeyi aynı körüklüler ve sololar neredeyse aynıDoğalgazlılar sanırım çok arıza veriyorlarmıs. O yüzden dizele geçildi.
Yeni modellerde çoğunlukla olan bir durum. Pandemiden sonra otomotiv firmaları tasarrufa giderek araçları daha az maliyetle üretmeye başladılar.Muhtemelen Mercedes-Benz ile alakalı bir şey çünkü Manlar çok bozlulmıyor. Tam tersine Mercedes-Benz Conecto CNG ler çok bozuluyor. Test olarak Man, Otokar,BMC hatta yabancı markalar denenmeli bence. Ayrıca dizel alınmasının sebebi muhtemelen DMO üzerinden alınmasıdır. DMO üzerinden yapılan alımlarda genelde standart donanım oluyor bu zamana kadar DMO dan alınan Mercedes-Benz'ler donanım olarak AB'nin yeni standartı olan ön sensör dışındaki herşeyi aynı körüklüler ve sololar neredeyse aynı
Valla onu bilmiyorum ki yaBu araçların akıbeti nedir kaç ay geçti ne gelen var ne giden. Alım iptal mi oldu ?
Son alınan körüklü cng mercedesler 7.7 fındık motor olduğundan ankaranın yokuşlarına dayanamıyor. Yaz aylarında sık sık hararet ve kayış koparma sorunları çıkarıyor motoru 6 ay dayanmıyor. Şimdilik tamir masrafları mercedesten çıksa da 5 senelik şartname dolunca egonun vay haline. Körüklü cng manlar 12.8 ciğerli motor olduğundan kolay kolay arızalanmıyor motoru uzun süre dayanıyor. Bu sorun tamamen yönetimin işbilmezliğiyle alakalı.Doğalgazlılar sanırım çok arıza veriyorlarmıs. O yüzden dizele geçildi.
Evet gerçekten öyle. Her gün fabrikanın önünden geçiyorum 10 ay yakın araba görüyorum hepsi otoparkta bekler vaziyette. Yaklaşık 1 aydır oradalar. İnşallah sorunları düzeltilip geri ankara'ya giderlerUmarım yine mercedes conecto g ngt hatasına düşmezler. Bu model mercedesin en çok hararet sorunlu ve kronik arızalı olan modeli.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.