Mercedes'in solundaki Bredamenarinibus (İstanbul, Kocaeli ve Konya'da aynı markaya ait otobüsleri görmek mümkün)
Sağındaki de Iveco/Irisbus.
Son düzenleme:
Mercedes'in solundaki Bredamenarinibus (İstanbul, Kocaeli ve Konya'da aynı markaya ait otobüsleri görmek mümkün)
Yapay zakaya sormasaydınkzHindistanda Metro Devrimi:
8 Mart 2026 günü; Delhi’de 2 Metro hattı Açıldı + 3 Yeni Hattın Temeli atıldı
Ekli dosyayı görüntüle 113446Ekli dosyayı görüntüle 113447
![]()
RayHaber - Delhi’de 1,8 Milyar Dolarlık Metro Hamlesi
Hindistan Başbakanlık Ofisi’nden yapılan açıklamaya göre, Delhi Metrosu’nun ağını genişletecek iki kritik koridorun açılışı Başbakan Shri Narendra Modi tarafından gerçekleştirilecek. Mevcut ağın ka…rayhaber.com
![]()
Major order for MAN Truck & Bus: Deutsche Bahn orders around 940 buses
Deutsche Bahn has awarded a framework contract for around 940 buses to MAN Truck & Bus as part of the modernisation of its bus fleet. The city and intercity buses will be delivered to Deutsche Bahn AG over the next four years if the contracts are fully utilised, with the first vehicles expected...press.mantruckandbus.com
![]()
Door-to-door with electric buses
Deutsche Bahn operates modern electric buses at various locations in Germany, advancing e-mobility on the road.nachhaltigkeit.deutschebahn.com
Haberler eski. Teslimatlar seneye başlıyor, 2032’de bitecekDB Taşımacılık Şirketinin yeni MAN'ları
Bu kasalar devam ettiği için paylaşma gereği duydum. En yeni teslimat diye belirtmedim zaten.Haberler eski. Teslimatlar seneye başlıyor, 2032’de bitecek
![]()
Largest bus contract in company history: MAN and Deutsche Bahn conclude framework agreement for more than 3,000 buses
Contract covers city and intercity buses of the models MAN Lion’s City, MAN Lion’s City E and MAN Lion’s Intercity LEFocus on sustainable mobility: a large proportion of the vehicles are electric busesPartnership since 2010: almost 5,000 MAN buses delivered to Deutsche Bahn to datepress.mantruckandbus.com
![]()
Framework agreements signed for major orders of Deutsche Bahn for the purchase of buses - Urban Transport Magazine
In recent days, polemics have dominated the debate surrounding the announced contract awards by the Deutsche Bahn Group for the procurement of new buses. Initially, the press controversially reported the alleged conclusion of a framework agreement for the purchase of 700 electric buses from the...www.urban-transport-magazine.com
istanbulda en az 7.X büyüklüğünde 12 şiddetinde deprem olursa dahi Marmaray ayakta kalıcak. 9 Büyüklüğündeki depreme dayanıklı çünkü.Hocam 2 depremi toplayınca oluyor mu sence
Yeni MAN dediğniiz için düzeltme gereği duydum. Yenileri seneye gelcekBu kasalar devam ettiği için paylaşma gereği duydum. En yeni teslimat diye belirtmedim zaten.
Anladım hocam. Ankara'da yeni fabrika kurdular, sadece e otobüs üretiliyormuş o fabrikada, umarım ülkemize de satışı olur araçların.Yeni MAN dediğniiz için düzeltme gereği duydum. Yenileri seneye gelcek
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.