ahmet alıcı denen şahsa fazla yorum yapmayın arkadaşlar. onun mesajlarını görünce üyelik aldım ve cevap yazıyorum. Çankaya Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde 20 yıl görev yaptım. Şu an Yapı Kontrol Müdürlüğünde Kentsel Dönüşüm (Riskli Yapılar) Bürosunda görev yapıyorum. İnşaat Mühendisiyim. Birçok ruhsat başvurusu olduğunu bende biliyorum. Dodurga'da hiçbir sorun yok. Herkese iyi günler diliyorum. Belediyede çalıştığımı söylemeyi bugüne kadar tercih etmedim. Malum insanlar çok fazla şey soruyor. Ama ruhsatı çıkan ada parselleri de çıktıkça buradan paylaşacağım.
Sendeyiz üstadım şu ahmedi bi bombalada rahatlasın haberlerinleahmet alıcı denen şahsa fazla yorum yapmayın arkadaşlar. onun mesajlarını görünce üyelik aldım ve cevap yazıyorum. Çankaya Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde 20 yıl görev yaptım. Şu an Yapı Kontrol Müdürlüğünde Kentsel Dönüşüm (Riskli Yapılar) Bürosunda görev yapıyorum. İnşaat Mühendisiyim. Birçok ruhsat başvurusu olduğunu bende biliyorum. Dodurga'da hiçbir sorun yok. Herkese iyi günler diliyorum. Belediyede çalıştığımı söylemeyi bugüne kadar tercih etmedim. Malum insanlar çok fazla şey soruyor. Ama ruhsatı çıkan ada parselleri de çıktıkça buradan paylaşacağım.