yasanmaz tabi niye yasansinBugünkü müzayede satışa sunulan altısı konut biri ticari + konut olan yedi arsada hisseli olduğu için teklif verilmedi.
M2 bazlı fiyatlar konut imarli olanlar en düşük 17108 en yüksek 18300 olarak açık artırmaya verildi. Ticari+konut olan ise 27000 den. Ama dediğim gibi teklif gelmedi.
...
İnşallah ilerleyen aylarda kat karşılığı anlaşmaların başlamasıyla hissedarlar dan sorunlar yaşanmaz.
Yapracık'ta zaten ancak OYAK vesaire çok büyük firmalar başlayabilir gibi görünüyor, sebebi ise parseller çok büyük ve emsali yüksek. Parsellerin birçoğu 80-100 bin metrekare inşaat alanı demek. Anlaşıp parseli bölüşebilen veya beraberce işe giren inşaat firmaları lazım.Yapracığın zamanı geldi artık üstad başlayan başlayacak projede yok muhtemelen başlar burası ama bizle alakası yok sormuştum cevap gelmedi altyapının bizle alakası var mı yoksa sadece köy içi iyileştirme mi acaba?
Aynen katılıyorum oyak gelecek besa 4000 konut yapacak Disneyland projesi gelecek dediler ballıkuyumcu ve hisarlıkayada arsaları 10 katına sattılar.alanlar halen belini düzeltmemiş.şu anda dodurgada kat karşılığ arsa alanlar gibi , inanki üzülüyorum 2 katına satın alıyorlarZamanında OYAK projesi inşa edilecek diye Ballıkuyumcu'yu parlattılar, millet parasını gömdü. Neredeyse 10 yıl oldu, ortada hiçbir şey yok.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.