Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaySev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Oyakın hemen başlayacağınada ihitimal vermiyorum.bir kaç yıl sonra başlar.2017 de ballıkyumcu hisarlıkayada arsa aldı 12.000 konut yapacaktı.halen başlamadı

@RKK Kalbimiz mi temiz nedir anlamadim. 2 gün önce yoktu.... :D

💳 Ödeme Koşulları:
• %25 peşin – 24 ay vade
•Peşin ödemede %20 indirim fırsatı

2-3 nisan ihale tarihi

ihale2.3nisan.webp

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: RKK
Oyak projesi dodurga ile alakası yok,bağlıcamın karşısında çevreyolunun diğer tarafında hemen.Ayrıca ruhsat başvurusunun onayına müteakip hemen başlayacak.

Zamanında OYAK projesi inşa edilecek diye Ballıkuyumcu'yu parlattılar, millet parasını gömdü. Neredeyse 10 yıl oldu, ortada hiçbir şey yok.

Yapracığın zamanı geldi artık üstad başlayan başlayacak projede yok muhtemelen başlar burası ama bizle alakası yok sormuştum cevap gelmedi altyapının bizle alakası var mı yoksa sadece köy içi iyileştirme mi acaba?

Bugünkü müzayede satışa sunulan altısı konut biri ticari + konut olan yedi arsada hisseli olduğu için teklif verilmedi.
M2 bazlı fiyatlar konut imarli olanlar en düşük 17108 en yüksek 18300 olarak açık artırmaya verildi. Ticari+konut olan ise 27000 den. Ama dediğim gibi teklif gelmedi.
...
İnşallah ilerleyen aylarda kat karşılığı anlaşmaların başlamasıyla hissedarlar dan sorunlar yaşanmaz.
yasanmaz tabi niye yasansin

Yapracığın zamanı geldi artık üstad başlayan başlayacak projede yok muhtemelen başlar burası ama bizle alakası yok sormuştum cevap gelmedi altyapının bizle alakası var mı yoksa sadece köy içi iyileştirme mi acaba?
Yapracık'ta zaten ancak OYAK vesaire çok büyük firmalar başlayabilir gibi görünüyor, sebebi ise parseller çok büyük ve emsali yüksek. Parsellerin birçoğu 80-100 bin metrekare inşaat alanı demek. Anlaşıp parseli bölüşebilen veya beraberce işe giren inşaat firmaları lazım.

Yapracık'ta malum bir emlakçı firma 8-9 yıl evvel 3 yıla teslim, 4 yıla teslim diyerek piyasa fiyatının 2 mislinden fazlaya 4+1 hisseleri sattı. Ortada hiçbir şey yok.
Hisselerden birini kendilerine ayırıp, sözleşmeye de sözleşme süresi tüm hissedarlar imza verince başlar diye yazmışlar. Tabii kendileri imza vermiyor, millet de hakkını arayamıyor.

OYAK ise Ballıkuyumcu'dan sabıkalı. Umarım bu tarafta sahiden bekletmeden inşaat yaparlar.

Zamanında OYAK projesi inşa edilecek diye Ballıkuyumcu'yu parlattılar, millet parasını gömdü. Neredeyse 10 yıl oldu, ortada hiçbir şey yok.
Aynen katılıyorum oyak gelecek besa 4000 konut yapacak Disneyland projesi gelecek dediler ballıkuyumcu ve hisarlıkayada arsaları 10 katına sattılar.alanlar halen belini düzeltmemiş.şu anda dodurgada kat karşılığ arsa alanlar gibi , inanki üzülüyorum 2 katına satın alıyorlar

Geri
Üst Alt