Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaySev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Parselde şu ana kadar satış olmadı galiba, olsaydı şufa yazısı gelirdi diye düşünüyorum.

Ticari parselde ise 1,5 sene önce hisse satışı olunca şufa yazısı gelmişti, o sayede parselde toplam 16 ortak olduğumuzu biliyorum.

Ticari parselde emsal 1,2 ve Aralık 2024'te 15.000 den satış oldu, hadi biraz şişirdi diyelim, 13.000 sayalım. Üstelik o tarihte daha revizyon vesaire yapılmamıştı.

Şu an 1,75 emsalli parselde 20-25 bin gibi rakamlar çok düşüktür, inşaatlar başlayınca asıl değerine doğru gider.
Benim parselde satış olduğunu e devletten görüyorum.fakat herhangibir şufa yazısı gelmiyor.ayrıca kat karşılığı bekleyen için 20-25 de düşük fiyattır

Ciddi alıcıyım.i 1.75 emsalı iyi araştırdım.14.000 TL olanlar en az 250 hisselidir. Yani 100 hisse altındakini 17.000 TL altında vermiyorlar

Dogrudur, ben verdigim ilanin yalancisiyim. Yukaridaki bir kaç ilana mesaj atmistim dönusu bu sekilde oldu. Hatta ilan numarasinida biraktim ki hangi ilan oldugunu kimse sormasin diye :giggle:

Parselde şu ana kadar satış olmadı galiba, olsaydı şufa yazısı gelirdi diye düşünüyorum.

Ticari parselde ise 1,5 sene önce hisse satışı olunca şufa yazısı gelmişti, o sayede parselde toplam 16 ortak olduğumuzu biliyorum.

Ticari parselde emsal 1,2 ve Aralık 2024'te 15.000 den satış oldu, hadi biraz şişirdi diyelim, 13.000 sayalım. Üstelik o tarihte daha revizyon vesaire yapılmamıştı.

Şu an 1,75 emsalli parselde 20-25 bin gibi rakamlar çok düşüktür, inşaatlar başlayınca asıl değerine doğru gider.

Bizede gelmedi ama satis olmustu. Onuda 1.5 yil sonra ögrendim, üstelik sizin parselden daha az hissedarli benim yer. Hatta çokta sasirmistim neden sattigini çünkü 4 hane bir yer satmisti.

Edevlette dolanirken çankaya belediyesinin sayfasinda 2025 yili türkkonut bulvari arsa rayiç degeri 1781,46tl ilken, 2026 yili arsa rayiç degerine 50000tl yazmislar. bazi sokak veya caddeler içinde 60000. Neden böyle yazmislar anlamadim. Tam 28 kat artmis. Herhalde saglam bir vergi bizleri bekliyor :rolleyes:

Edevlette dolanirken çankaya belediyesinin sayfasinda 2025 yili türkkonut bulvari arsa rayiç degeri 1781,46tl ilken, 2026 yili arsa rayiç degerine 50000tl yazmislar. bazi sokak veya caddeler içinde 60000. Neden böyle yazmislar anlamadim. Tam 28 kat artmis. Herhalde saglam bir vergi bizleri bekliyor :rolleyes:
Arsaların, evin, yazlığın vergilerini senelerdir hep ablam kendi cebinden öder, miktarı az diyerek söylemezdi bile. Artık miktarı neyse öğrenip, önceki yıllarla beraber topluca göndereyim.

28 kat artış nedir,yuh demek lazım.

Tamam arsalar değerleniyor dedik ama Manhattan da değil yani 🤣 🤣

Bende aynı durumdayım. Hiç bilmiyorum ne kadar olduğunu. Bir kaç yıl önce hanım 2000 lira yatırmıştı o kaldı aklımda. 60bin mi ödeyeceğiz şimdi vergi :D 3 metre arsa parası yav :ROFLMAO:

• Beğen
Tepkiler: RKK
Ev sahibini kiracıya ezdirerek ve Bu emlak vergileriyle gayrımenkul yatırımcısı cezalandırılıyor.bunun içinde artık zengin gayrı menkule yatırım yapmıyor.paralar yurt dışındaki gayrımenkullere gidiyor.onun içinde artık gayrimenkul yatırımının cazibesi kalmadığından tasarruflar altına ve borsaya gidiyor.

Dodurga için 3 4 aydir müzayedelerde arsa göremedim. Satildi mi bütün parseller acaba? Gerçi son zamanlar emlak yönetiminde sitesinde bir sey görunmuyor.

Geri
Üst Alt