Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaySev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende engelli olanların mesajlarını göremiyorum. Tesadüfen haberim oluyor.

Elbette bütün yatırımı tek mecraya gömmek yerine, yatırımı çeşitlendirmekte fayda vardır.

Mesela Dodurga böyle şahlanıp ilerledikçe örneğin şu ürünü kutu kutu tüketeceklerin olduğu malum.

Hisselerden en küçüğünü satıp buna yatıracağım, görünüşe göre arsa, altın, döviz falan hepsinden daha çok kazandıracak gibi.

Not: Yatırım tavsiyesi değildir :D:D:D

silverdin.jpg

kazikladiginiz musterilerinize satmak icin mi? sizde yahudi zekasi var.
Dodurga'da benim, ailemin, 1., 2. veya 3. kuşak akrabalarımdan hiçbirinin satmış olduğu tek bir m2 bile yer yoktur.

Aksini ispat edene konut ve ticari parsellerdeki arsalarımın hepsini hediye ederim.

Böyle bir iftira, iftirayı atanın nesebinin ne olduğunu belli eder. Bu da şu ana kadar forumu takip eden herkesin malumudur diye düşünüyorum.

Sayın adminler, açıkça iftira atan kullanıcının LOG ve IP adres bilgilerini tarafımla paylaşmanızı rica ediyorum.

Bana tebligat geldi ticari+konut hissem olan parselde m2 si 36.000 Tl ye gayrimenkul yatırım firması satın almış. Yazın 50.000 Tl leri bulacağını düşünüyorum
Selamün aleyküm,
ben de uzun zamandır forumu takip ediyorum, bana da dün tebligat geldi.
Arsam İncek sınırında, 50’lik bulvar üzerinde bulunuyor. Parsel için metrekare bedelinin 46.000 TL olarak bir gayrimenkul yatırım firması satın almış.

Cümleten Selamun Aleyküm Ağalar, Dodurgada 29954/1 parselden olan biri varmı? batı çevre yoluna yakın çokrançeşme tarafında.

Bu aralar insta da çok fazla Dodurga proje tanıtımı çıkıyor karşıma. Beytepe 2 diye lanse ediliyor. 50 lik bulvarda Haziran'da inşaat başlıyor diye satışa çıkmışlar. Nprime, çelik inşaat hatirladiklarim. Bı temel başlasa gerisi gelecek ama bakalım.

İmar işi 2025 temmuzda bitti Çankaya belediyesi 1 yıldan önce ruhsat vermiyor konusunada kimseden itiraz yok….. ağustos-Eylül 2026 da ilk kazmanın vurulma ihtimali çok yüksek inşallah öyle olur ve inşaatlar başlar

Bu aralar insta da çok fazla Dodurga proje tanıtımı çıkıyor karşıma. Beytepe 2 diye lanse ediliyor. 50 lik bulvarda Haziran'da inşaat başlıyor diye satışa çıkmışlar. Nprime, çelik inşaat hatirladiklarim. Bı temel başlasa gerisi gelecek ama bakalım.
Telefonun yaninda çok fazla dodurga demeyin :D

• Beğen
Tepkiler: mmc
Büyükşehir olan başka ilde 5. Ayda muteahhitle sözleşme imzaladik ruhsatı 1 ay önce çıktı. Normalde 6 ay ile 1 yıl arasında ( parselde sorun yoksa) ruhsat alınabiliyor. Yine de benim çok bilgim yok. Ama dev firmalar Haziran'da başlıyoruz diyor. Adamların güvendiği bir şey yoksa risk alıp böyle bir taahhütte bulunmazlar diye düşünüyorum. Ve bu firma 50 lik bulvarda dev bir proje tanıtmış ayrıca 50 lik TR ikinci projesinde var

Baska bir büyükşehirde hissedar olsaydim 1 yilda çikacak ruhsati 2-3 ayda çikartirdim max. Ankarada tanidik yok malesef ama yinede çankaya belediyesini asindirir ugrasir birilerini bulurum hele bir o asamaya geleyim önce.

Baska bir büyükşehirde hissedar olsaydim 1 yilda çikacak ruhsati 2-3 ayda çikartirdim max. Ankarada tanidik yok malesef ama yinede çankaya belediyesini asindirir ugrasir birilerini bulurum hele bir o asamaya geleyim önce.
Abi yanlış anlamada inşaatın senle alakası yok ki gitsen nolacak yoksa 300 500 daire yapan bizler kadar bilmiyor mu? Dodurga alacaatlı köprüsünün şuan bize faydası ekstra olarak faydası etkisi yok diye düşünüyorum üstad

Merhaba arkadaşlar 29997/2 peselde 2+1 konut hissesi aldım 2 yıl önce kooperatif hisseleri 1+1 2+1 daire şeklinde sattı sadece konut imarlı ve 150 m2 notuna takıldı bu durumda nasıl bir yol izlenir bilgisi olan rica etsem yorum yapabilir mi

Abi yanlış anlamada inşaatın senle alakası yok ki gitsen nolacak yoksa 300 500 daire yapan bizler kadar bilmiyor mu? Dodurga alacaatlı köprüsünün şuan bize faydası ekstra olarak faydası etkisi yok diye düşünüyorum üstad
Tabi illaki bilirde bu cümleyi yazarken kafamda müteahhit ankara dışından olursa düşüncesi vardı. 😅

Geçen gün 23 sene önce tanıştığım bir müteahhit geldi aklıma. Arada geçen sürede başka görüşmemiz olmadı ama gidip bir soruyum ilgilenir mi diye düşündüm. Kaliteli iş yapıyordu, hatta bana gel yanımda çalış demişti fakat benim o dönem başka beklentilerim olduğundan çalışamamıştım. Numarasını ararken 2022de vefaat ettiğini öğrendim. Hayat bazı şeyler için gerçekten çok kısa. Her günün hatta saniyenin değerini bilmek lazım.

Geri
Üst Alt